Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Αγιοβασιλόπιτα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ευλόγησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Αγιοβασιλόπιτα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ευλόγησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Αγιοβασιλόπιτα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ευλόγησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Αγιοβασιλόπιτα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ευλόγησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Την αγιοβασιλόπιτα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Λαμίας, ευλόγησε το απόγευμα της Τρίτης 4 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητρ. Φθιώτιδος κ. Συμεών σε γνωστό καφέ της πόλεως.

Ο Ποιμενάρχης αποδεχόμενος την ευγενική πρόσκληση της Προέδρου κ. Αλεξάνδρας Βεντούρη – Νασοπούλου, Ιατρού και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, μετέβη στο γνωστό καφέ και ετέλεσε την ακολουθία της κοπής της αγιοβασιλόπιτας, παρουσία του Θεματικού Αντιπεριφερειάχρου κ. Αθανασίου Καρακάντζα, του Δημάρχου Λαμιέων κ. Ευθυμίου Καραΐσκου, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, πολλών Ιατρών της Φθιώτιδος και πλήθους προσκεκλημένων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε ολοψύχως και πατρικώς το έτος 2020 να είναι έτος ευλογίας και υγείας και ευχαρίστησε την Πρόεδρο και τα μέλη της Αντικαρκινικής Εταιρείας Λαμίας για την πρόσκληση.

Αναφερόμενος ο Σεβασμιώτατος στο σπουδαίο έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας τόνισε την σημασία της «όρθιας στάσης» μας απέναντι στην ασθένεια και στην δοκιμασία, δηλαδή στην θεώρηση της δοκιμασίας και της αρρώστιας ως δυνατότητα μετοχής στην ζωή και υπέρβασης του φόβου του θανάτου.

«Ο Χριστός έκανε για μας τα δύσκολα, το ακατόρθωτο. Νίκησε τον θάνατο!! Από εμάς εξαρτάται, με την δύναμη του Νικητή του θανάτου, να νικήσουμε την θανατίλα».

Η κα Βεντούρη – Νασοπούλου με εγκάρδια λόγια αγάπης και σεβασμού, ευχαρίστησε τον Ποιμενάρχη για την παρουσία του στην εκδήλωση, αλλά επίσης τον ευχαρίστησε και για την στήριξη που παρέχει όχι μόνο στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, αλλά σε κάθε σύλλογο και σε κάθε φορέα της Φθιώτιδος, τους οποίους αγκαλιάζει πατρικά, συμπαρίσταται ενεργά και με τους λόγους του και τα οράματά του, δίδει ελπίδα και θάρρος, ώστε να συνεχίζουν να επιτελούν το έργο τους και να επιτυγχάνουν τους σκοπούς τους.

Τιμητικά η κ. Πρόεδρος εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και όλων των μελών της Ελληνικής Αντκαρκινικής Εταιρείας Λαμίας, επέδωσε στον Σεβασμιώτατο τιμητική πλακέτα εκ μέρους του Συλλόγου.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Αγιοβασιλόπιτα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ευλόγησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος»:

Πανήγυρις Αγίου Χαραλάμπους στα Ιωάννινα
Αγρυπνία Αγίου Φωτίου του Μεγάλου στην Πετρούπολη
Η ΔΙΣ θεωρεί την εκουσία έκτρωση ως φόνο και δεν την αποδέχεται
Αναστηλώνονται Ιεροί Ναοί Μονών Παναγίας Εικονίστρας και Παναγίας Κεχριάς Σκιάθου
Πρώτη Θεία Λειτουργία του Επισκόπου Απολλωνιάδος

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Στείλτε μας ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα στο: info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο