Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Αγρυπνιες » Αγρυπνία σήμερα για τον Άγιο Γεράσιμο στη Νεάπολη Κρήτης

Αγρυπνία σήμερα για τον Άγιο Γεράσιμο στη Νεάπολη Κρήτης

Αγρυπνία Αγίου Γερασίμου στην Πετρούπολη Αγρυπνία Αγίου Γερασίμου στο Βόλο Αγρυπνία σήμερα για τον Άγιο Γεράσιμο στη Νεάπολη Κρήτης Εορτή Αγίου Γερασίμου του νέου ασκητού της Κεφαλονιάς

Αγρυπνία σήμερα για τον Άγιο Γεράσιμο στη Νεάπολη Κρήτης

Αγρυπνία Αγίου Γερασίμου του νέου ασκητού της Κεφαλονιάς του Θαυματουργού στη Νεάπολη Κρήτης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως.

Ιερά και κατανυκτική Αγρυπνία Αγίου Γερασίμου του νέου ασκητού της Κεφαλονιάς θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου, με την ευκαιρία της εορτής της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γερασίμου του νέου ασκητού της Κεφαλονιάς του Θαυματουργού μέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Γεράσιμος.

Η Ιερά Αγρυπνία θα ξεκινήσει 7:00 μ.μ. και θα τελειώσει 12:30 π.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

Εφέτος, λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών που δημιουργεί ο COVID-19, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος, δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του.

Ἀπολυτίκιον Αγίου Γερασίμου του νέου ασκητού της Κεφαλονιάς
Τῶν Ὀρθοδόξων προστάτην καὶ ἐν σώματι ἄγγελον, καὶ θαυματουργὸν θεοφόρον νεοφανέντα ἡμῖν, ἐπαινέσωμεν πιστοὶ θεῖον Γεράσιμον· ὅτι ἀξίως παρὰ Θεοῦ ἀπείληφεν, ἰαμάτων τὴν ἀέναον χάριν· ῥώννυσι τοὺς νοσοῦντας, δαιμονῶντας ἰᾶται· διὸ καὶ τοῖς τιμῶσιν αὐτόν, βρύει ἰάματα.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Αγρυπνία σήμερα για τον Άγιο Γεράσιμο στη Νεάπολη Κρήτης»:

Μνημόσυνο για τον Μακεδονικό Αγώνα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας (ΦΩΤΟ)
Εορτή Προφήτου Ιωήλ
Διδυμοτείχου Δαμασκηνός: Ο Θεός ενεργεί μέσα από ανθρώπους
Τα Γιαννιτσά υποδέχονται το Τίμιο Ξύλο

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Στείλτε μας ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα στο: info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο

Εγγραφείτε στο Newsletter!

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε νέα & ενημερώσεις