Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Μνημόσυνο για τον Ήρωα σμηναγό Γεώργιο Μπαλταδώρο

Μνημόσυνο για τον Ήρωα σμηναγό Γεώργιο Μπαλταδώρο

Μνημόσυνο για τον Ήρωα σμηναγό Γεώργιο Μπαλταδώρο
http://www.im-manis.gr/images/stories/Anakoinoseis/verga1/20180413_105005-750×563.jpg

Μνημόσυνο για τον Ήρωα σμηναγό Γεώργιο Μπαλταδώρο

Μνημόσυνο για τον Ήρωα σμηναγό Γεώργιο Μπαλταδώρο από τον Μητροπολίτη Μάνης

Σήμερα στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Βέργας της Μεσσηνιακής Μάνης μετά την Θεία Λειτουγία στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ τέλεσε επιμνημόσυνη δεήση για τον σμηναγό της Πολεμικής Αεροπορίας Γεώργιο Μπαλταδώρο, ο οποίος έπεσε με το miraze 2000 στη θαλάσσια περιοχή της Σκύρου μετά από διατεταγμένη αποστολή στο Αιγαίο και «πέταξε» ως ένας νέος ήρωας στον ουράνιο θρόνο του Θεού.

Μετά τη σχετική ομιλία του Σεβασμιωτάτου όλο το εκκλησίασμα με υψηλό το αίσθημα του πατριωτισμού έψαλε τον Εθνικό Ύμνο και φώναξε το «Αθάνατος».

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Νίκας, εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας από την 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος Καλαμάτας, εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας, του Λιμενικού, της Πυροσβεστικής και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο εφημέριος της ενορίας π. Θεόδωρος Κοζομπόλης προσέφερε ένα αρχιερατικό εγκόλπιο στον Ποιμενάρχη, καλοσωρίζοντάς τον στην ενορία, ενώ ο Σεβασμιώτατος ανταπέδωσε προσφέροντας μια εικόνα του Χριστού στον π. Θεόδωρο και μια εικόνα της Παναγίας στο Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Νίκα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!   

Στείλτε ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα τα οποία πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο

Εγγραφείτε στο Newsletter!

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε νέα & ενημερώσεις