Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Διανομή Δεμάτων Αγάπης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Διανομή Δεμάτων Αγάπης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Διανομή Δεμάτων Αγάπης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Διανομή Δεμάτων Αγάπης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας παραβρέθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στον Εύοσμο κατά τη διανομή των 350 δεμάτων αγάπης, τα οποία, κατά την προσφυή έκφραση του Σεβασμιωτάτου, ήταν «πλουσιότερα από κάθε φορά». Ανάμεσα στους δωρητές, τους οποίους με ευγνωμοσύνη μνημόνευσε δημοσίως ο Σεβασμιώτατος, συγκαταλέγονται τα Ελληνικά Πετρέλαια, τα οποία εκπροσωπήθηκαν δια της κυρίας Ξανθής Καρέζη, από το Γραφείο Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης. Η Εταιρεία πλειοδότησε στην έμπρακτη έκφραση αγάπης προσφέροντας εκτός από τις διατακτικές τροφίμων και από μια γαλοπούλα για κάθε δέμα. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε επίσης τον πρόεδρο, κύριο Ιωάννη Χαραλαμπίδη και τα μέλη των εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης για τη συμμετοχή τους στην ετοιμασία των δεμάτων.

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος σε μια αποστροφή μεστή αισθημάτων ευγνωμοσύνης, ευχαρίστησε όλους εκείνους που, επώνυμα ή ανώνυμα, πήραν μέρος σε τούτη την εκστρατεία αγάπης, έτσι αναφέρθηκε και στους μαθητές που είχαν την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουν χρήματα διαδικτυακά, για να αγοράσουν τρόφιμα.

Δεν παρέλειψε ο Σεβασμιώτατος να μνημονεύσει το θυσιαστικό κόπο όλων των πατέρων, των λαϊκών συνεργατών και των κυριών που διακονούν στις διάφορες Κοινωνικές Δομές της Μητρόπολης με αμείωτο ζήλο, ακόμα και σε συνθήκες αντίξοες, όπως αυτές της πανδημίας.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Διανομή Δεμάτων Αγάπης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης»:

Εορτή Αγίων Βονιφατίου και Αγλαΐας
Παραδοσιακά κάλαντα από νέους της Ομογένειας άκουσε ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας (ΦΩΤΟ)
Εορτή Αγίου Σεβαστιανού
Εορτή Αγίας Βαρβάρας και Αγίου Ιωάννου Δαμασκηνού στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου επισκέφθηκε τους στρατιώτες στα φυλάκια της πράσινης γραμμής

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Στείλτε μας ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα στο: info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο