Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Εξιτήριο πήρε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

Εξιτήριο πήρε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Η Αρχιεπισκοπή Κρήτης για την υγεία του Αρχιεπισκόπου Ειρηναίου Εξιτήριο πήρε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης ουδέποτε νόσησε ή νοσηλεύθηκε με κορωνοϊό

Εξιτήριο πήρε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης ανακοινώνει με χαρά, ότι, σήμερα ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, έλαβε εξιτήριο από τη Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και επέστρεψε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, όπου θα συνεχίσει να λαμβάνει την κατάλληλη φροντίδα για την περαιτέρω πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

Ο Σεβασμιώτατος είναι ευδιάθετος και χαρούμενος για την επιστροφή Του στην Αρχιεπισκοπή, εκφράζει δε τις θερμές ευχαριστίες Του προς τον Διευθυντήν της Μονάδος Εντατικής Θεραπείας, Καθηγητήν κ. Βασίλειον Γεωργόπουλον, το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό της Μονάδας, τον Διευθυντήν της Νευρολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Καθηγητήν κ. Παναγιώτην Μήτσιαν και όλους τους Ιατρούς και νοσηλευτές της Κλινικής, καθώς και τον Διοικητήν του ΠΑ.Γ.Ν.Η, Καθηγητήν κ. Γεώργιον Χαλκιαδάκην, οι οποίοι στις δύσκολες συνθήκες τούτων των καιρών συνέβαλαν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της υγείας Του.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος ευχαριστεί θερμά όλους τους ανθρώπους, Αρχιερείς, κληρικούς και λαϊκούς, για τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης, καθώς και για τις διαρκείς προσευχές τους.

Επίσης, καθίσταται γνωστό ότι, για λόγους προληπτικούς και εξαιτίας του εξιτηρίου του Σεβασμιωτάτου, ο Θεοφ. Επίσκοπος Κνωσού κ. Πρόδρομος, ο Πανοσιολ. Πρωτοσύγκελλος, Αρχιμ. Μεθόδιος και όλοι οι κληρικοί και λαικοί, που εργάζονται στα Γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, υποβλήθηκαν σε έλεγχο για τον Covid-19 και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Επίσης, πραγματοποιήθηκε απολύμανση στους χώρους της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Υπενθυμίζεται, ότι, κατόπιν αυστηρής υπόδειξης των ιατρών, απαγορεύονται οι επισκέψεις στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο, για την αποφυγή μεταφοράς μικροβίων, μέσα στη δύσκολη αυτή περίοδο, για ολόκληρο τον κόσμο.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Εξιτήριο πήρε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης»:

Εξόδιος Ακολουθία Μητροπολίτου Λαγκαδά κυρού Ιωάννου (ΦΩΤΟ)
Νέας Ιωνίας Γαβριήλ: Η Εκκλησία συνεργάζεται με την επιστήμη
Εισόδια στον Ουρανό
Εορτή Πολιούχου Ρόδου Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου
Πέτρας Γεράσιμος: Να μεταδώσεις στους ανθρώπους το ησυχαστικό πνεύμα της Εκκλησίας
Ναυπάκτου Ιερόθεος: Χρειάζεται καθαρός νους και κοινός νους
Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου: Δεν είμαστε μόνο σώμα, είμαστε και ψυχές και χρειαζόμαστε πνευματική τροφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Στείλτε μας ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα στο: info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο