Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Εξόδιος ακολουθία της μακαριστής Ηγουμένης Γερόντισσας Μαρίνας της Ιεράς Μονής Αγίας Μαρίνας Βόνης

Εξόδιος ακολουθία της μακαριστής Ηγουμένης Γερόντισσας Μαρίνας της Ιεράς Μονής Αγίας Μαρίνας Βόνης

Εξόδιος ακολουθία της μακαριστής Ηγουμένης Γερόντισσας Μαρίνας της Ιεράς Μονής Αγίας Μαρίνας Βόνης

Εξόδιος ακολουθία της μακαριστής Ηγουμένης Γερόντισσας Μαρίνας της Ιεράς Μονής Αγίας Μαρίνας Βόνης

Την Πέμπτη 25 Μαΐου εορτή της Αναλήψεως Του Κυρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, τέλεσε στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνας Βόνης, Θεία Λειτουργία, όπου ευρίσκετο το σκήνωμα της μακαριστής Ηγουμένης Γερόντισσας Μαρίνας, ενώ είχαν προηγηθεί καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας τα αναγνώσματα του ψαλτηρίου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία και ο ενταφιασμός της μακαριστής Ηγουμένης Γερόντισσας Μαρίνας.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης, ομίλησε για το πρόσωπο της αείμνηστης Ηγουμένης, όπου ήταν Γερόντισσα με τα πολλά χαρίσματα, της αγάπης, της συγχώρεσης, της ταπείνωσης. Μεταξύ άλλων παρεβρέθησαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσ. Αρχιμ. Επιφάνιος Ζαχαράκης, ο Πανοσ. Αρχιμ. Του Οικουμ. Θρόνου Μελχισεδέκ Αμπελικάκης, ο Ηγούμενος της Ι.Μ Καλλέργη Πανοσ. Αρχιμ. Σίμων Βουτυριάδης, ο Πανοσ. Αρχιμ. Ιερόθεος Χιώτης, Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Ι.Μ. Αγίας Μαρίνας Βόνης Πανοσ. Αρχιμ. Μεθόδιος Φλουρής, η Ηγουμένη του Ιερού Ησυχαστήριου Εισοδίων της Θεοτόκου Ροδιάς Γερόντισσα Νεκταρία, η Ηγουμένη του Ιερού Ησυχαστήριου Γενέσεως της Θεοτόκου Σγουροκεφαλίου Γερόντισσα Μελάνη, αντιπροσωπεία της Ιεράς Μονής Αγίας Ειρήνης Κρουσώνα και της Ηγουμένης Γερόντισσας Μαγδαληνής, καθώς και πολλοί κληρικοί και Λαϊκοί. Να είναι η μνήμη Της αιώνια και να εύχεται απο το ουράνιο θυσιαστήριο δια την Ιερά Μονή της Αγίας Μαρίνας και δι όλους μας.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Εξόδιος ακολουθία της μακαριστής Ηγουμένης Γερόντισσας Μαρίνας της Ιεράς Μονής Αγίας Μαρίνας Βόνης»:

Η Εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου στο Όρος των Ελαιών
Ορκωμοσία του Πρωθυπουργού Ιωάννη Σαρμά από τον Αρχιεπίσκοπο
27 Μαΐου: Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος
Πανήγυρις των εν Μητροπόλει Άρτης Αγίων

Ακολουθήστε μας:
youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο