Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Όλα έτοιμα για την επίσκεψη του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αλβανίας

Όλα έτοιμα για την επίσκεψη του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αλβανίας

Αρχιεπισκόπου Αλβανίας

Όλα έτοιμα για την επίσκεψη του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αλβανίας

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για την υποδοχή την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα μου εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης, ο Μακαριώτατος θα επισκεφτεί το πρωί 11:00 την Ιερά Μητρόπολη και κάτοπιν μετά της συνοδείας του θα μεταβεί στο Δημαρχείο της πόλεως. Στις 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η τελετή ανακηρύξεως του ως Επιτίμου Δημότου από τον Δήμο της πόλεως της Πρεβέζης.

Στις 6:00 μ.μ. θα γίνει η επίσημη υποδοχή του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους όπου θα τελεστεί Δοξολογία παρουσία των ομόρων μητροπολιτών Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά, Άρτης κ.κ. Καλλίνικου, Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμου, Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλου και Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Τίτου.

Ο Μακαριώτατος την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί το Μουσείο Νικοπόλεως και θα πραγματοποιήσει προσκύνημα στους τάφους των προγόνων του στο κοιμητήριο της Πρέβεζας. Έπειτα θα αναχωρήσει για την Αλβανία.

Η Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης καλεί τον κόσμο της Μητροπόλεως και των γύρω περιοχών όπως προσέλθουν και τιμήσουν τον ανωτέρω Πρωθιεράρχη.

Σχετικό άρθρο:
Αγιασμός της νέας Ακαδημαϊκής χρονιάς στο ΤΕΙ Γρεβενών

Στείλτε μας ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα στο: info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο