Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Ο Γεώργιος Πατούλης στον Πειραιώς Σεραφείμ

Ο Γεώργιος Πατούλης στον Πειραιώς Σεραφείμ

Ο Γεώργιος Πατούλης στον Πειραιώς Σεραφείμ
Ο Γεώργιος Πατούλης στον Πειραιώς Σεραφείμ
http://www.impenimerosi.gr/media/k2/items/cache/21615ff211c60b43d866a2b2bca320da_XL.jpg

Ο Γεώργιος Πατούλης στον Πειραιώς Σεραφείμ

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ επισκέφτηκε, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γεώργιος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο με την ιδιότητά του ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, υποστηριζόμενος από την Νέα Δημοκρατία.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία διήρκεσε περίπου μία ώρα, ο Σεβασμιώτατος και ο κ. Πατούλης συζήτησαν θέματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και αντάλλαξαν απόψεις επί προγραμμάτων δράσης και έργων ανάπτυξης στην περιοχή.

Ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τον κ. Πατούλη για τις ανάγκες και τα προβλήματα του Πειραιά, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως το πρώτο λιμάνι της χώρας πρέπει να αναβαθμιστεί σε Πόλη – κόμβο της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Επίσης αναφέρθηκε στο πολύπλευρο και πολυσχιδές Ιεραποστολικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της τοπικής Εκκλησίας, επισημαίνωντας τις καθημερινές προσπάθειες της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς για την ανακούφιση των εκατοντάδων αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι η προσφορά περίπου 7.500 μερίδων φαγητού οι οποίες προσφέρονται καθημερινά, αδιακρίτως φύλλου, θρησκείας και εθνότητας από τις 30 Ενορίες της τοπικής Εκκλησίας, σε συνανθρώπους μας που στερούνται τα αναγκαία.

Και οι δύο συμφώνησαν ότι πρέπει ο Πειραιάς να αναδειχθεί ως Πολιτιστικό Κέντρο, ενώ ο κ. Πατούλης αφενός ζήτησε, στην περίπτωση που εκλεγεί, την στενή συνεργασία της Μητροπόλεως για την επίλυση σημαντικών προβλημάτων αφετέρου δεσμεύθηκε ότι θα βρεθεί αρωγός και συμπαραστάτης στο πολύπλευρο έργο της τοπικής Εκκλησίας.

Τέλος, παραδεχόμενος ότι χρειάζονται να γίνουν αρκετά έργα τόσο στον Πειραιά, όσο και στην ευρύτερη περιοχή, ζήτησε την ευχή και την Ευλογία του Σεβασμιωτάτου, προκειμένου να ενισχυθεί στον καθημερινό του αγώνα.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Σχετικά άρθρα με «Ο Γεώργιος Πατούλης στον Πειραιώς Σεραφείμ»:

Η Ενθρόνιση του Μητροπολίτου Λαρίσης Ιερωνύμου (ΦΩΤΟ)
Εκκλησία της Κρήτης για το ανακοινωθέν Αρχιεπισκόπου & Τσίπρα
Πανηγυρικός Εσπερινός για τον πολιούχο της Καστοριάς (ΦΩΤΟ)
Αρχιερατική αγρυπνία Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου στη Νάουσα (ΦΩΤΟ)

Στείλτε μας ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα στο: info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο