Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Θεολογικος Λογος » Η μεγαλύτερη κληρονομιά για τα παιδιά

Η μεγαλύτερη κληρονομιά για τα παιδιά

Η μεγαλύτερη κληρονομιά για τα παιδιά

Η μεγαλύτερη κληρονομιά για τα παιδιά

Με τίποτε άλλο δεν διαφθείρει τους ανθρώπους ο διάβολος ευκολότερα και συντομότερα, παρά με τις μεγάλες κληρονομιές. Δεν υπάρχει πιο επικίνδυνο και πιο ψυχόλεθρο πράγμα, από το να κερδίσει κανείς μεγάλη περιουσία και κληρονομιά. (Άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς)

Η ευχή των γονέων είναι η μεγαλύτερη κληρονομιά για τα παιδιά. Γι’ αυτό να φροντίζουν να έχουν την ευχή τους. (Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης)

Δώσε πρώτη κληρονομιά στα παιδιά σου την αρετή και ύστερα μοίρασέ τους και την περιουσία σου. (Μέγας Βασίλειος)

Οι γονείς δεν πρέπει να ξεθαρρεύουν και να δίνουν στα παιδιά τους όσα έχουν, όλα μαζί, γιατί τα παιδιά είναι άπειρα και μπορεί να ξανοιχτούν στην σύγχρονη ζωή που δεν έχει άκρη. Ύστερα θα πονούν, που δεν θα έχουν να τα βοηθήσουν. Να προσέξουν επίσης, ώστε το πιο αδύνατο παιδί να το ενισχύσουν περισσότερο υλικά και ακόμη περισσότερο ηθικά, για να μην το πάρει σβάρνα ο πανικός της αποτυχίας, αλλά και με διάκριση και αγάπη να τα τακτοποιήσουν όλα τα παιδιά, για να μην ψυχρανθούν μεταξύ τους. (Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης)

Ορθόδοξα Χριστιανικά Βιβλία μέσα από τις κατηγορίες των Αγίων – Γεροντικά, Προσευχητάρια, Ψυχωφελή, Λειτουργικά, Παιδικά, βιβλία που μιλούν στην ψυχή.

Βρειτε τα βιβλια εδω

Σχετικά άρθρα με «Η μεγαλύτερη κληρονομιά για τα παιδιά»:

Να κάνω παρατήρηση στους άλλους;
Γιατί παραχωρούνται οι πειρασμοί;
Αγάπη σημαίνει…
Όταν θυμώνεις…
Άγιος Παΐσιος: Όταν έχεις κάποιο πρόβλημα στην υγεία σου
Ο Θεός δεν εκβιάζεται στις δωρεές Του

Ακολουθήστε μας:
youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο