Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Το Ναύπλιο τίμησε τον Πολιούχο του

Το Ναύπλιο τίμησε τον Πολιούχο του

Το Ναύπλιο τίμησε τον Πολιούχο του

Το Ναύπλιο τίμησε τον Πολιούχο του

Τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2021 το Ναύπλιο γιόρτασε με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια τον Πολιούχο του Άγιο Αναστάσιο με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου.

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία συμμετείχε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Αργολίδος Πρωτοπρεσβύτερος π. Πέτρος Αθανασόπουλος και ο Ιερολογιώτατος Διάκος Νικόλαος Μίχος, ενώ έψαλλαν ο Πρωτοψάλτης και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ναυπλιέωνκ. Κωνσταντίνος Ρούτουλας και ο Λαμπαδάριος κ. Κων/νος Παπαγεωργίου.

Ο εφημέριος το Ναού Πρωτοπρεσβύτερος π. Παναγιώτης Κιντής ευχαρίστησε θερμά τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο καθώς και το Δήμαρχο Ναυπλιέων για την συνδρομή τους στους εορτασμούς του Αγίου.

Στον Ιερό Ναό σήμερα τελέσθηκαν δυο Θείες Λειτουργίες, η μία από τον Εφημέριο από τις 6:00 – 9:00 π.μ με την Ακολουθία του Όρθρου και η δεύτερη από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νεκτάριο στις 9:30 π.μ.

Φέτος λόγω των έκτακτων μέτρων που βρίσκεται η χώρα μας προς αποφυγή της πανδημίας που επέφερε ο covid-19 δεν πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση και περιφορά της εικόνας του Αγίου Αναστασίου στην πόλη του Ναυπλίου.

Το Ναύπλιο τίμησε τον Πολιούχο του

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Το Ναύπλιο τίμησε τον Πολιούχο του»:

Φθιώτιδος Συμεών: Ο Ζακχαίος παράδειγμα μετανοίας για τον σύγχρονο κρατικό και ιδιωτικό καπιταλισμό
Μνήμη των Ηρώων των Ιμίων στην Πάτρα
Χειροτονία Διακόνου στην Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Στείλτε μας ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα στο: info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο