Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Διαφορα » Νίκος Οικονομόπουλος: Έχω μεγάλη αγάπη στην Παναγία (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκος Οικονομόπουλος: Έχω μεγάλη αγάπη στην Παναγία (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκος Οικονομόπουλος: Έχω μεγάλη αγάπη στην Παναγία - Θα κοινωνούσα και μετά από έναν λεπρό (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκος Οικονομόπουλος: Έχω μεγάλη αγάπη στην Παναγία – Θα κοινωνούσα και μετά από έναν λεπρό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων του για τη νέα του συνεργασία με την εταιρία heaven, μίλησε για τον Θεό σε μία συγκινητική ομολογία πίστεως για τον Χριστό και τη Θεία Κοινωνία.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι δεν έχουν ρωτήσει οι προηγούμενοι συνάδελφοί της και ο ερμηνευτής θα ήθελε να επικοινωνήσει με τον κόσμο, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε ότι κανένας δεν τον ρώτησε για την Πίστη μας, την Θρησκεία μας σαν να μην υπάρχει αυτό στη ζωή των ανθρώπων. Και ανέφερε: «Δεν ρώτησαν για την Πίστη μας, σαν να μην υπάρχει αυτό… Υπάρχει μόνο ο κορωνοϊός, υπάρχει μόνο η δουλειά και δεν υπάρχει η Πίστη, δεν υπάρχει ο Χριστός πρέπει να τον ξεχάσουμε. Αυτό μόνο δε με ρώτησαν.»

Ο ερμηνευτής προέβη σε μια συγκινητική ομολογία πίστεως για τον Χριστό και την Θεία Κοινωνία. Μάλιστα τόνισε ότι ακόμη και αν πριν από αυτόν κοινωνούσε ένας λεπρός ή κάποιος με την οποιαδήποτε κολλητική ασθένεια (την χειρότερη που υπάρχει), εκείνος θα πήγαινε να κοινωνήσει και να πάρει το Χριστό μέσα του.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν και έχουν ανάγκη και να λάβουν τη Θεία Κοινωνία, να κοινωνήσουν, να πάνε να προσευχηθούν στην Εκκλησία, να ανάψουν ένα κερί και αυτή η ανάγκη τους, κατά κάποιο τρόπο, από κάποιους ανθρώπους φάνηκε ότι δε θα πρέπει να υπάρχει σε αυτήν την ζωή… Τον λόγο δεν το γνωρίζω γιατί, αλλά, άλλα πράγματα μπορούσαν να συμβούν… π.χ. ο κόσμος μπορούσε να πάει στο σούπερ μάρκετ, ενώ στην Εκκλησία θα κολλούσε κορωνοϊό… Λύσεις υπάρχουν για όλα, όπως βρέθηκαν και για τον κορωνοϊό, δεν υπάρχει λύση για τον Χριστό;».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου εάν έχει πνευματικό ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε ότι και φυσικά έχει και επικοινωνεί συνέχεια μαζί του.

Σε άλλο σημείο ερωτηθείς ο ερμηνευτής για πιο είναι το πρώτο πράγμα που βάζει στο καμαρίνι του, ανέφερε ότι αυτό είναι μια Εικόνα και ότι έχει μεγάλη αγάπη στην Παναγία.

Βρείτε μοναδικά Αγιορείτικα Κομποσχοίνια από Δάκρυα Παναγίας:

Κομποσχοινια Δακρυα Παναγιας Εδω

Σχετικά άρθρα με «Νίκος Οικονομόπουλος: Έχω μεγάλη αγάπη στην Παναγία – Θα κοινωνούσα και μετά από έναν λεπρό (ΒΙΝΤΕΟ)»:

Φθιώτιδος Συμεών: Πρέπει να τρέξουμε, να μιλήσουμε στους ανθρώπους
Επίσκοπος Μελόης στη Μονή Τιμίου Σταυρού στο Μάνγκροβ της Νέας Νότιας Ουαλίας
Πανήγυρις Αγίας Φωτεινής Παραλίας Κατερίνης
Η Εορτή της Μεσοπεντηκοστής
Εορτή Αγίας Γλυκερίας

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο