Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Παιδιά από τα Χανιά υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδος

Παιδιά από τα Χανιά υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδος

Παιδιά από τα Χανιά υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδος

Παιδιά από τα Χανιά υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδος

Στο Ναύπλιο βρέθηκαν την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 πενήντα στελέχη της Κατασκήνωσης του Αγίου Παύλου Ακρωτηρίου από την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου στα Χανιά Κρήτης.

Τους μαθητές και φοιτητές υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, ο οποίος ξενάγησε τα παιδιά στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Κατόπιν τα στελέχη της κατασκήνωσης από τα Χανιά της Κρήτης επισκέφτηκαν τον Ιερό ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου και τις υποδομές του συσσιτίου και ενημερώθηκαν από τον πρωτοπρεσβύτερο και υπεύθυνο του συσσιτίου πρωτοπρεσβύτερο π. Ελευθέριο Μίχο.

Τα παιδιά με τους συνοδούς τους γευμάτισαν στο πνευματικό κέντρο του ιερού ναού Ευαγγελιστρίας, τραγούδησαν και χόρεψαν παραδοσιακά τραγούδια της Κρήτης. Ο Μητροπολίτης Αργολίδος από μεριάς του μίλησε στα παιδιά για την μεγάλη του αγάπη για την κατασκήνωση και τους ευχήθηκε ότι καλύτερο για τη ζωή τους. Ο Μητροπολίτης Αργολίδος ευχήθηκε μέσω των παιδιών, στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου, Δαμασκηνό.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Παιδιά από τα Χανιά υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδος

Παιδιά από τα Χανιά υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδος

Σχετικά άρθρα με «Παιδιά από τα Χανιά υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδος»:

Η Θεσσαλονίκη θα τιμήσει τον Πολιούχο της
Αγρυπνία Αγίου Λουκά του Ευαγγελιστού στην Πετρούπολη
Πανήγυρις Αγίας Παρασκευής Επιβατηνής στη Νέα Πεντέλη
Αγρυπνία Συνάξεως των εν Τρίκκη Αγίων στα Τρίκαλα

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο