Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Παιδική έκθεση ζωγραφικής από τη Μητρόπολη Κίτρους

Παιδική έκθεση ζωγραφικής από τη Μητρόπολη Κίτρους

Παιδική έκθεση ζωγραφικής από τη Μητρόπολη Κίτρους

Παιδική έκθεση ζωγραφικής από τη Μητρόπολη Κίτρους

Μια έκθεση ζωγραφικής αλλιώτικη από τις άλλες, με πρωταγωνιστές τα παιδιά και με θέμα: «Η Ενορία μου» άνοιξε τις πύλες της, την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Άγιος Φώτιος».

Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Φώτια 2019» και διοργανώνεται από το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως.

Το ενδιαφέρον και η ανταπόκριση υπήρξε εντυπωσιακή, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν δεκάδες παιδικές ζωγραφιές με τις πιο ευφάνταστες και εύστοχες εικόνες.

Την έκθεση επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, ο οποίος χαρακτηριστικά δήλωσε: «Είναι πολύ όμορφη αυτή η δραστηριότητα και οφείλω να συγχαρώ τον Υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητας Αρχιμανδρίτη π. Διονύσιο Γκόλια, όλα τα στελέχη του κατηχητικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. Είμαι βέβαιος ότι τα παιδιά θα θυμούνται πάντοτε με χαρά την συμμετοχή τους, το πόσο μεγάλη σημασία έχει η Ενορία για τη ζωή μας. Τα παιδιά μέσα από τις ζωγραφιές τους, στέλνουν σ’ εμάς, ιδίως, τα μηνύματά τους, μηνύματα αληθινά και αυθεντικά που πηγάζουν από τον αυθορμητισμό και την καθαρή και αγνή τους σκέψη. Μηνύματα τα οποία θα μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε τον σημαντικό και σπουδαίο ρόλο που η Ενορία καλείται, μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει στη σημερινή εποχή».

Όλα τα έργα των παιδιών των Κατηχητικών Συνάξεων θα εκτεθούν έως και 6 Φεβρουαρίου 2019 στο Πνευματικό Κέντρο «Άγιος Φώτιος», Δευτέρα με Κυριακή, από τις 11π.μ. μέχρι τις 1μ.μ. και από 5μ.μ. έως 8μ.μ.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Παιδική έκθεση ζωγραφικής από τη Μητρόπολη Κίτρους»:

Το Ναύπλιο γιόρτασε τον Πολιούχο του Άγιο Αναστάσιο (ΦΩΤΟ)
Αρχιερατική Αγρυπνία Υπαπαντής του Κυρίου στη Μονή Γοργοεπηκόου Ψαχνών Ευβοίας
Τα ιερά σεβάσματα των Τριών Ιεραρχών στο Νοσοκομείο Χανίων (ΦΩΤΟ)
Αγρυπνία Υπαπαντής του Κυρίου στην Κύπρο

Ακολουθήστε μας:
googleplus instagram

Στείλτε μας ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα στο: info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο