Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Πανήγυρις των Φθιωτών Αγίων

Πανήγυρις των Φθιωτών Αγίων

Φθιωτών Αγίων

Πανήγυρις των Φθιωτών Αγίων

Η εορτή των Φθιωτών Αγίων το προσεχές Σαββατοκύριακο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών από 16 έως 18 Μαρτίου 2018 επί τη εορτή των Φθιωτών Αγίων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας

Την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 και ώρα 6:30 μ.μ. Ιερά Ακολουθία της Δ’ Στάσεως των Χαιρετισμών της Θεοτόκου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Νικολάου, παρουσία των χαριτοβρύτων Ιερών Λειψάνων των Φθιωτών Αγίων. Ώρα 10:00 μ.μ. Έναρξις ολονυκτίου Ιεράς Ακολουθίας μέχρι πρωΐας.

Το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 και ώρα 7:00 π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία. Ώρα 7:00 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους , Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου με την συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολιτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Νικολάου, απάντων των Πρεσβυτέρων και Διακόνων της πόλεως Λαμίας και των περιχώρων. Ομιλία υπό του Σεβασμιωτάτου αγίου Κίτρους κ. Γεωργίου.

Προ της απολύσεως του Πανηγυρικού Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος θα βραβεύσει με ικανά χρηματικά ποσά 38 αριστεύσαντες μαθητές της Γ’ Λυκείου, οι οποίοι μετά από συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις της περσινής χρονιάς εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 (Δ´ Κυριακή των Νηστειών) και ώρα 7:00 π.μ. Όρθρος και Πανηγυρική Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ και συνιερουργούντων, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολιτου Κίτρους κ. Γεωργίου και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Νικολάου. Ώρα 6:00 μ.μ. Κατανυκτικός Εσπερινός εις τον Ιερόν Μητροπολιτικόν Ναόν με ομιλητή τον Διευθυντή του 6ου Λυκείου Λαμίας κ. Κωνσταντίνο Σπαλιώρα, Θεολόγο.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!   

Στείλτε ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα τα οποία πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο

Εγγραφείτε στο Newsletter!

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε νέα & ενημερώσεις