Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Συλλαλητήριο την Πέμπτη στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία

Συλλαλητήριο την Πέμπτη στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία

Συλλαλητήριο την Πέμπτη στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία

Συλλαλητήριο την Πέμπτη στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία

Νέο συλλαλητήριο ανακοίνωσε η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 7:00 το απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος.

Η Επιτροπή με ανάρτηση της στο Facebook καλεί όλους τους Έλληνες στο αυριανό συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η ψηφοφορία αναμένεται να λάβει χώρα αύριο του βράδυ και ενδεχομένως τα μεσάνυχτα.

Επίσης η Επιτροπή αγώνα ζητά την Τετάρτη και την Πέμπτη να παραμείνουν κλειστές επιχειρήσεις, σχολεία και οι υπάλληλοι να μην παρουσιαστούν στην εργασία τους. Καθώς να αναρτηθούν μεσίστιες οι Ελληνικές σημαίες και οι καμπάνες των ιερών ναών να χτυπούν πένθιμα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, εκτός απροόπτου, η Βουλή των Ελλήνων συνέρχεται για να συζητήσει και να αποφασίσει την κύρωση ή μη της «Συμφωνίας των Πρεσπών». Ενάντια στη βούληση της συντριπτικής πλειονότητας του ελληνικού λαού. Συνταγματικά, κάθε απόφασή της, είναι έωλη, καθώς είναι αδύνατον (με οποιαδήποτε πλειοψηφία) να παραχωρηθεί Όνομα, Εθνικότητα, Γλώσσα και Πολιτισμός, σε αλλόφυλους.

Καλούμε τον Ελληνικό Λαό σε μία ύστατη προσπάθεια για την αποτροπή της κύρωσης της επαίσχυντης Συμφωνίας, η οποία θα ολοκληρώσει δύο εγκλήματα:
α. Τον εξευτελισμό της Δημοκρατίας στον τόπο της γέννησης της.
β. Την παράδοση απαράδοτων εθνικών αξιών σε αλλόφυλους.

Συμπατριώτες,

Την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, ΚΑΝΕΝΑΣ μας να μην πάει στη δουλειά του. Τα μαγαζιά, οι επιχειρήσεις και τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά, οι δημόσιοι υπάλληλοι να μην παρουσιαστούμε στην υπηρεσία μας, η ελληνική σημαία να αναρτηθεί σε κάθε σπίτι μεσίστια και οι καμπάνες των εκκλησιών μας να χτυπάνε πένθιμα. Το χρωστάμε, ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα, σε αυτούς που άφησαν την οικογένειά τους και θυσιάστηκαν στη Μακεδονία για να μείνει ελληνική, πριν εκατό περίπου χρόνια.

Αυτή μας η κινητοποίηση ίσως συνετίσει, έστω την τελευταία στιγμή, τα χέρια που ετοιμάζονται να υπογράψουν την ντροπιαστική παράδοση απαράδοτων εθνικών αξιών.

Την ημέρα της ψήφισης θα πραγματοποιηθεί πάνδημη λαϊκή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 19:00 στο Σύνταγμα. Χωρίς εξέδρες χωρίς ομιλητές.

Καλούμε τον ελληνικό λαό να κατέβει σύσσωμος στο Σύνταγμα και να διατρανώσει την αντίθεσή του στο έγκλημα που πρόκειται να διαπραχθεί μέσα στο Κοινοβούλιο. Γνωρίζουμε πλέον με ποιους έχουμε να κάνουμε και πως πρέπει να φυλαχθούμε.

Με αίσθημα ευθύνης για τους εαυτούς μας και όσους καλούμε μαζί μας.

Οι Διοργανωτές
Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας
Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου
Η Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ
Η Επιτροπή για τη διενέργεια Δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Συλλαλητήριο την Πέμπτη στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία»:

Συλλαλητήριο για Μακεδονία: Απέδειξε την ετοιμότητα των Ελλήνων! (ΒΙΝΤΕΟ)
Θυρανοίξια Παρεκκλησίου των Κλαπών στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων
Κοπή Βασιλόπιτας Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Αρχιεπισκοπής Κύπρου

Ακολουθήστε μας:
googleplus instagram

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο