Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » 2η εκδρομή Γραφείου Νεότητος Ι.Μ. Κίτρους

2η εκδρομή Γραφείου Νεότητος Ι.Μ. Κίτρους

2η εκδρομή Γραφείου Νεότητος Ι.Μ. Κίτρους

2η εκδρομή Γραφείου Νεότητος Ι.Μ. Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Μέσα στα πλαίσια των νεανικών καλοκαιρινών αποδράσεων που διοργανώνει το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Αυγούστουη 2η ημερήσια εξόρμηση μελών του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Συγκεκριμένα, συμμετείχαν 40 φοιτητές και μαθητές λυκείου, η οποία περιελάμβανε αρχικά επίσκεψη στο Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων Γέφυρας Θεσσαλονίκης, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Στρατιωτικό Διοικητή της περιοχής, Ταξίαρχο Αθανάσιο Βοσνακίδη.
Εκεί οι νέοι, αφού προετοιμάστηκαν κατάλληλα από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γεώργιο, ξεναγήθηκαν από τους υπευθύνους του μουσείου σε όλους τους χώρους και παρακολούθησαν ειδικό ντοκιμαντέρ.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αγίου Γρηγορίου Παλαμά Κουφαλίων, όπου οι νέοι έγιναν δεκτοί εγκάρδια από την Ηγουμένη Γερόντισσα Ξένη και τη Μοναστική Αδελφότητα.

Η εκδρομή ολοκληρώθηκε με την τέλεση του Μικρού Παρακλητικού Κανόνα, που τελέστηκε στο Ναΰδριο της Αγίας Τριάδας και Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στο Αιγίνιο Πιερίας.

Σχετικά άρθρα με «2η εκδρομή Γραφείου Νεότητος Ι.Μ. Κίτρους»:

40ήμερο μνημόσυνο Μητροπολίτου Λαρίσης Ιγνατίου (ΦΩΤΟ)
Αγρυπνία Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Ι.Μ. Χαλκίδος
60 χρόνια από την κοίμηση του Μητροπολίτου Αλεξάνδρου Δηλανά
Άγιος Ευσίγνιος
Παράκληση στην Παναγία Σουμελά από τον Μητροπολίτη Βεροίας

Μοναστηριακά Προϊόντα

Προσθέστε Σχόλιο