Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Θαυματα » Είδα την Παναγία και με έβγαλε από το ελικόπτερο που διαλύθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Είδα την Παναγία και με έβγαλε από το ελικόπτερο που διαλύθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Είδα την Παναγία και με έβγαλε από το ελικόπτερο που διαλύθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Είδα την Παναγία και με έβγαλε από το ελικόπτερο που διαλύθηκε

Βασιλική Πλεξίδα: Είδα την Παναγία και με έβγαλε από το ελικόπτερο που διαλύθηκε

Η μόνη επιζήσασα από την πτώση ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας είναι η Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα, η οποία δηλώνει συγκινημένη ότι η πίστη της, της έσωσε τη ζωή.

Το βράδυ πριν την πτήση πήγε στην Ιερά Μονή Παναγίας της Ακρωτηριανής στη Σέριφο όπου πήρε την ευλογία της Γερόντισσας Ανθοδόχης. Η Γερόντισσα της είπε: «με το καλό να πας και με το καλό να γυρίσεις».

Το Ελικόπτερο το οποίο απογειώθηκε από το Λιτόχωρο κάνοντας μια ολιγόλεπτη στάση στο αεροδρόμιο της Λάρισας συνέχισε την πτήση του. Σε κάποια στιγμή βρισκόμενοι σε μια χαράδρα ένα σύννεφο ομίχλης κάλυψε τα πάντα με αποτέλεσμα το ελικόπτερο να συγκρουστεί πάνω σε ένα λόφο.

Η Αρχιλοχίας τότε, κατευθείαν και ασυναίσθητα επικαλέστηκε τη βοήθεια της Παναγίας. Ένιωσε το χέρι της Παναγίας να την αρπάζει έχοντας την σε μέρος που να είναι προστατευμένη και της κρατούσε συντροφιά μέχρις ότου έρθουν τα σωστικά συνεργεία. Τα σωστικά συνεργεία τη βρήκαν ύστερα από δυο ώρες όμως η Βασιλική νόμιζε ότι είχαν περάσει μόνο λίγα λεπτά.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί εκτίμησαν ότι για την ανάρρωση της από τα τραύματα θα χρειαζόταν τουλάχιστον πέντε μήνες. Όμως η Βασιλική ανάρρωσε μέσα σε 2,5 εβδομάδες έπειτα από την εμφάνιση της Παναγίας παίρνοντας της τους πόνους! Η Παναγία της ζήτησε να κηρύττει παντού το θαύμα ώστε να ενδυναμώνει η πίστη όλων για τα έσχατα γεγονότα.

Κλείνοντας η Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα τονίζει ότι η πίστη μας είναι το μεγαλύτερο όπλο το οποίο έχουμε και ότι η θρησκεία μας είναι ολοζώντανη. Επίσης τα πνευματικά όπλα είναι αυτά που θα μας σώσουν και όχι τίποτε άλλο.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Είδα την Παναγία και με έβγαλε από το ελικόπτερο που διαλύθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)»:

Άγιε Γεώργιε, τα σφουγγάτα σου είναι ακριβά…
Η γυναίκα με το μύρο
Θαύμα Αγίου Λουκά του Ιατρού
Θαύμα Αγίου Σπυρίδωνα σώζει την Κέρκυρα
Το χάρισμα της προσευχής

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο