Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » 7.500 Δέματα Αγάπης για το Πασχαλινό τραπέζι στη Μητρόπολη Πειραιώς

7.500 Δέματα Αγάπης για το Πασχαλινό τραπέζι στη Μητρόπολη Πειραιώς

7.500 Δέματα Αγάπης για το Πασχαλινό τραπέζι στη Μητρόπολη Πειραιώς
http://www.impenimerosi.gr/images/2018/2019/4/19/DSC_4276.JPG

7.500 Δέματα Αγάπης για το Πασχαλινό τραπέζι στη Μητρόπολη Πειραιώς

Την έμπρακτη συμπαράσταση προς τους συνανθρώπους μας οι οποίοι με τεράστιες δυσκολίες προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στα καθημερινά εμπόδια που παρουσιάζονται, έδειξε εμπράκτως χθες Παρασκευή 19 Απριλίου 2019, για μια ακόμη χρονιά η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς.

Μέσω του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου της τοπικής Εκκλησίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ προσέφερε περίπου 7.500 «δέματα αγάπης» με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το πασχαλινό τραπέζι σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα διαβίωσης.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, επεσήμανε πως αυτές τις ημέρες καλούμαστε όλοι να ζήσουμε το πάθος, τη θυσία και την αγάπη του Θεού για εμάς, υπογραμμίζοντας αρκετές φορές με έμφαση ότι «δεν μπορούμε να λέμε ότι αγαπούμε το Θεό, εάν δεν δείχνουμε εμπράκτως την αγάπη μας για τους συνανθρώπους μας».

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τη χαρά και την ευγνωμοσύνη του προς τον κ.Ευάγγελο Μαρινάκη, χάρη στην σημαντική προσφορά του οποίου, η Μητρόπολη αντιδώρησε και φέτος τα δέματα αγάπης. Τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα γιατί σε δύσκολες στιγμές, βρίσκεται κοντά και δίπλα στους Πειραιώτες, προσφέροντας ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για την επούλωση των πληγών τους. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού κ.Χριστίνα Τσιλιγκίρη προσέφερε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ επιταγή ύψους 10.000 ευρώ, ποσό το οποίο θα διατεθεί στο φιλανθρωπικό έργο της τοπικής Εκκλησίας, στην κάλυψη αναγκών και στην ανακούφιση εμπερίστατων αδελφών μας.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους υπευθύνους Ιερείς, αλλά και τους εκατοντάδες εθελοντές, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα μέσω των ενοριών της τοπικής Εκκλησίας.

Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Πειραιά κ.Ιωάννης Μώραλης ο οποίος συνεχάρη για μια ακόμη φορά τον Σεβασμιώτατο για αυτή την τεράστια και επίπονη φιλανθρωπική δράση, τονίζοντας τους ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας και στον τομέα της φιλανθρωπίας μεταξύ Δήμου Πειραιά και Ιεράς Μητροπόλεως.

Να αναφέρουμε ότι οι Ενορίες θα δέχονται τις προσφορές των πιστών, καθ’ όλη την διάρκεια της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος και φυσικά θα τις αντιπροσφέρουν στους αναξιοπαθούντες αδελφούς μας.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «7.500 Δέματα Αγάπης για το Πασχαλινό τραπέζι στη Μητρόπολη Πειραιώς»:

Ιερό Ευχέλαιο στο Αννουσάκειο Θεραπευτήριο
Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης στην Άρτα
Η ενθρόνιση του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης
Τι συμβολίζει η Πασχαλινή Λαμπάδα;

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube


Στείλτε ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα τα οποία πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο