
watermarked-IMG_20190302_184110_750x543.jpg
Εγκαίνια Κέντρου Νεότητας στη Μητρόπολη Μάνης
Το απόγευμα του Σαββάτου, 2 Μαρτίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, μετέβη στο χωριό Πετρίνα, του Δήμου Ανατολικής Μάνης, όπου τέλεσε την ακολουθία των εγκαινίων του Κέντρου Νεότητος, όπου πραγματοποιούνται τα κατηχητικά μαθήματα και οι πνευματικές συνάξεις της ενορίας, υπό την ευθύνη του αρχιδιακόνου της Ιεράς Μητροπόλεως π. Χριστοδούλου Κρουστάλλη.
Στην ακολουθία του Αγιασμού παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Γρηγοράκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ανατολικής Μάνης κ. Καπασούρης Αλ., η πρόεδρος της Τ.Κ. Πετρίνας κα Βουρλίτη, παιδιά και ενήλικες που μετέχουν στις πνευματικές συνάξεις.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης, μετά την ακολουθία του Αγιασμού, έκανε κατηχητικό μάθημα στα παιδιά και είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί τους επί μία ώρα.
Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…
Σχετικά άρθρα με «Εγκαίνια Κέντρου Νεότητας στη Μητρόπολη Μάνης»:
Αγρυπνία Αγίου Λαυρεντίου στην Κύπρο
Ψυχοσάββατο στη Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών
Εξόδιος Ακολουθία Μητροπολίτου Ελευσίνος Ιεροθέου (ΦΩΤΟ)
Ιερατική Σύναξη Μαρτίου στη Μητρόπολη Καστοριάς (ΦΩΤΟ)
Κυριακή της Απόκρεω







Προσθέστε Σχόλιο