Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Αγιασμός στα σχολεία της Λέρου και της Καλύμνου

Αγιασμός στα σχολεία της Λέρου και της Καλύμνου

Αγιασμός στα σχολεία της Λέρου και της Καλύμνου

Αγιασμός στα σχολεία της Λέρου και της Καλύμνου

Το πρώτο κουδούνι σε όλα τα σχολεία της χώρας κτύπησε την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, καθώς με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε και επίσημα το νέο σχολικό έτος για εκπαιδευτικούς, μαθητές, αλλά και γονείς.

Στα εκπαιδευτήρια των νησιών της Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας, τον αγιασμό ετέλεσαν ο Μητροπολίτης Λέρου κ.κ. Παΐσιος, ο Θεοφ. Επίσκοπος Στρατονικείας κ.Στέφανος και οι ιερείς.

Στον αγιασμό των εκπαιδευτηρίων τόσο στη Λέρο όσο και στην Κάλυμνο, παρέστησαν οι τοπικές Αρχές, ενώ φέτος λόγω της πανδημίας, άπαντες, καθηγητές και μαθητές, φορούσαν μάσκα, εφαρμόζοντας τις οδηγίες των αρμοδίων, κάτι το οποίο σχολίασε θετικά ο Μητροπολίτης συγχαίροντας πρωτίστως τους Διευθυντές και Καθηγητές των σχολείων, αλλά και τα παιδιά, τα οποία υπάκουσαν για το καλό της υγείας τους και εφάρμοσαν τις εντολές των επιστημονικών επιτροπών.

Οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και οι μαθητές, δέχτηκαν με χαρά τον Μητροπολίτη, τον Επίσκοπο, τους ιερείς, αλλά και τους εκπροσώπους των τοπικών Αρχών, που παρευρέθηκαν στους αγιασμούς των σχολείων, οι οποίοι ευχήθηκαν υγεία, καλή δύναμη και πρόοδο, και η νέα σχολική χρονιά να είναι δημιουργική και να αποδώσει τους καρπούς της μάθησης προς επίτευξη των υψηλών οραματισμών, μικρών και μεγάλων.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Αγιασμός στα σχολεία της Λέρου και της Καλύμνου»:

Η Εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Ιερά Μονή Εικοσιφοινίσσης
Εορτή Αγίου Νικήτα του Γότθου του μεγαλομάρτυρα
Δημητριάδος Ιγνάτιος: Ο Σταυρός μας ελευθερώνει από τον φόβο του θανάτου
Αγρυπνία Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Νέα Ιωνία Βόλου

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο