Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Γεροντες » Συγχρονοι Γεροντες » Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης: Να ποιος φοβάται και δεν θέλει την Θεία Κοινωνία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης: Να ποιος φοβάται και δεν θέλει την Θεία Κοινωνία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης: Να ποιος φοβάται και δεν θέλει την Θεία Κοινωνία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης: Να ποιος φοβάται και δεν θέλει την Θεία Κοινωνία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ομιλεί ο ίδιος ο Άγιος Ιάκωβος (Τσαλίκης) ο εν Ευβοία: «Άκουσε κυρία Μελετία, εμάς μας στηρίζει τέκνον μου, μας στηρίζει η προσευχή τέκνον μου… και η νηστεία και… και η ταπείνωσις και η Θεία Κοινωνία. Ρώτησαν λέει τον Ποιμένα λέει τον Επίσκοπο… …τον Πατριάρχη της Ρωσίας Δεν μου λες λέει Δέσποτά μου λέει… δύο δημοσιογράφοι, Δέσποτά μου λέει, δεν μου λέτε… …τι σας στηρίζει εσάς; Τους Παπάδες λέει και τους… …Χριστιανούς; Λέει, η Θεία… Η Θεία Μετάληψις. Η Θεία Κοινωνία.

Το ακούτε παιδιά μου! Και ο Διάβολος ξέρεις τι λέει; Ότι… Δεν φοβάμαι τίποτε! Την ταπείνωση βέβαια την φοβάται… την νηστεία δεν την φοβάται! την αϋπνία και τίποτε δεν φοβάται ο Διάβολος αλλά εμείς παιδιά μου καλά πρέπει να τα κάνουμε αρκετά αυτά γιατί αν μας βρει και… απροετοίμαστους…. ε…μπορεί να μας μπει μέσα μας. Λοιπόν… …είπε ο Διάβολος, δεν φοβάμαι τίποτε λέει, αυτό που τρώνε οι Παπάδες την Κυριακή στην Εκκλησία! Την Θεία Κοινωνία τέκνον μου! Ακούτε τι είπε ο Σατανάς; Δεν τα λέω εγώ με συγχωρείτε εγώ είμαι αγράμματος δεν ξέρω γράμματα… αλλά με συγχωρείτε, τα λένε, με συγχωρείτε, ε, τα λένε άνθρωποι και μορφωμένοι, αλλά τα λέει και ο ίδιος ο Θεός, αλλά τα λένε με συγχωρείτε, και οι δαιμονισμένοι. Δεν φοβάται τίποτε βρε Ιάκωβε Αυτό που τρώτε βρε στην Εκκλησία Ιάκωβε! Κάθε Κυριακή που τρώνε στην Εκκλησία. Τι τρώνε; Την Θεία Κοινωνία, το Σώμα και το Αίμα του Χριστού! Γι αυτό λέει και Ο τρώγων μου την σάρκα και πίνων μου το αίμα… έχει Ζωήν Αιώνιον».

Βρείτε μοναδικά Αγιορείτικα Κομποσχοίνια από Δάκρυα Παναγίας:

Κομποσχοινια Δακρυα Παναγιας Εδω

Σχετικά άρθρα με «Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης: Να ποιος φοβάται και δεν θέλει την Θεία Κοινωνία! (ΒΙΝΤΕΟ)»:

Άγιος Εφραίμ Κατουνακιώτης: Τα δάκρυα στην προσευχή
Ανέστη Χριστός, Η δοκιμασία του λογικού
Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης: Η συντροφιά με τους αιρετικούς είναι επικίνδυνη
Μικρή Ευλογία του Αγίου Παϊσίου
Πού είναι ο Θεός στην ζωή σου;

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Προσθέστε Σχόλιο