Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Αγρυπνιες » Αγρυπνία Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης

Αγρυπνία Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης

Εορτή Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Κυπριανού στο Ηράκλειο Αττικής Πανήγυρις Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στο Μένικο Αγρυπνία Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης Εορτή Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης

Αγρυπνία Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης Ανθοκήπων Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης.

Ιερά και κατανυκτική Αγρυπνία Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης θα τελεστεί την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης Ανθοκήπων Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης.

Η Ιερά Αγρυπνία θα ξεκινήσει 8:30 μ.μ. και θα τελειώσει 12:30 π.μ.

Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού στην Λιτή θα τεθούν σε προσκύνηση τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Λουκά του Ιατρού Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας του θαυματουργού, τα οποία θησαυρίζονται στο Ναό, ενώ στον Όρθρο θα τελεστεί ο Αγιασμός της πρωτομηνιάς στον νάρθηκα και κατά τη διάρκεια των Αίνων θα χριστούν όλοι οι συμμετέχοντες με το έλαιο εκ της κανδήλας της εικόνος των Αγίων.

Ἀπολυτίκιον Ἦχος γ’. Θείας πίστεως. Αγίου Κυπριανού και Αγίας Ιουστίνης
Θείας πίστεως, τὴ φωταυγεία, σκότος ἔλιπες, τῆς ἀσεβείας, καὶ φωστὴρ τῆς ἀληθείας γεγένησαι ποιμαντικῶς γὰρ φαιδρύνας τὸν βίον σου, Κυπριανὲ τὴ ἀθλήσει δεδόξασαι. Πάτερ Ὅσιε, τὸν Κτίστην ἠμὶν ἰλέωσαι, ὁμοὺ σὺν Ἰουστίνη τὴ Θεόφρονι.

Ο βίος των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης – Ιερά Προσευχή του Αγίου Κυπριανού και διάφορες ευχές

Βρειτε το βιβλιο εδω

Σχετικά άρθρα με «Αγρυπνία Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης»:

Φωτιά ξέσπασε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Σύδνεϋ
Προεόρτιος Αγρυπνία Παναγίας Βουρλιώτισσας στη Νέα Φιλαδέλφεια
Πανήγυρις Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στο Μένικο
Σύναξη Παναγίας της Γοργοεπηκόου

Ακολουθήστε μας:
youtube

Στείλτε μας ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα στο: info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο