Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων

Στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων στο Ακρωτήρι Χανίων ιερούργησε την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου έ.ε. ο Σεβασμιώτατος Αρχ. Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος συλλειτουργούντος του Καθηγουμένου και Πρωτοσυγκελλεύοντος της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού και συμπροσευχουμένων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέου.

Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής καλωσόρισαν με λόγια αγάπης και χαράς ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης στην Μητρόπολη, ο οποίος υπήρξε και συμφοιτητής του στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου στην Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή των Τζαγκαρόλων.

Στην αντιφώνηση του ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε για την αβραμιαία φιλοξενία τους αδελφούς Αρχιερείς και τον συνάδελφο επίσης Καθηγητή στη Θεολογική Σχολή Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ανδρέα, τους Κληρικούς και την αδελφότητα της Μονής καθώς και όλο τον κόσμο που συμπροσευχήθηκε στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε το Αρχιερατικό Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Κεντρώας Αφρικής κυρού Νικηφόρου ο οποίος υπήρξε και αδελφός της Μονής.

Το παρών στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νικόλαος Καλογερής, οι Άρχοντες του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου κ. Λάκης Βίγκας, κ. Γρηγόριος Λαρεντζάκης και κ. Κων/νος Στεφανάκης ο οποίος διακόνησε και στο Ιερό Αναλόγιο, ο Ποινικολόγος κ. Σάκης Κεχαγιόγλου, καθώς και πλήθος κόσμου, τηρουμένων των μέτρων για την πανδημία.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων»:

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Γέρων Καμπάλας Ιωνάς
Ανάμνηση Θαύματος Αρχαγγέλου Μιχαήλ εν Χωναίς
Εορτή Προφήτου Ζαχαρία και της συζύγου του Ελισάβετ
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης για την εκδημία του Μίκη Θεοδωράκη

Ακολουθήστε μας:
youtube

Μοναστηριακά Προϊόντα

Προσθέστε Σχόλιο