Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Ο Αυστραλίας Μακάριος βράβευσε τους μαθητές των Ελληνορθόδοξων Κολλεγίων της Νέας Νότιας Ουαλίας

Ο Αυστραλίας Μακάριος βράβευσε τους μαθητές των Ελληνορθόδοξων Κολλεγίων της Νέας Νότιας Ουαλίας

Ο Αυστραλίας Μακάριος βράβευσε τους μαθητές των Ελληνορθόδοξων Κολλεγίων της Νέας Νότιας Ουαλίας

Ο Αυστραλίας Μακάριος βράβευσε τους μαθητές των Ελληνορθόδοξων Κολλεγίων της Νέας Νότιας Ουαλίας

Την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε, για πρώτη φορά με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, η ετήσια Τελετή Απονομής Αριστείων σε μαθητές και μαθήτριες των τριών Ελληνορθόδοξων Κολλεγίων της Νέας Νότιας Ουαλίας, οι οποίοι αρίστευσαν στις τελικές εξετάσεις του Γυμνασίου HSC 2019. Η τελετή, που διοργανώθηκε για έβδομη χρονιά από το Εκπαιδευτικό Συμβούλιο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, φιλοξενήθηκε στη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων της Θεολογικής Σχολής του Αποστόλου Ανδρέου, στο Ρέντφερν του Σύδνεϋ.

Εκτός από τον Αρχιεπίσκοπο, τη χαρά να καμαρώσουν και να συγχαρούν τους αριστεύσαντες μαθητές και τις αριστεύσασες μαθήτριες, είχαν μεταξύ άλλων ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελόης κ. Αιμιλιανός, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σεβαστείας κ. Σεραφείμ, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου του Βουνού Πέρθης, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Ιερώνυμος, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Σύδνεϋ, κ. Χρήστος Καρράς, οι διευθυντές των Ελληνορθόδοξων Κολλεγίων και πολλοί ιερείς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας. Στην κατάμεστη αίθουσα βρίσκονταν, ακόμη, γονείς και κηδεμόνες των νέων που βραβεύτηκαν, η οποίοι παρακολούθησαν έμπλεοι συγκίνησης την τελετή.

Στη σύντομη ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Μακάριος συνεχάρη θερμώς τους μαθητές και τις μαθήτριες που αρίστευσαν, ενώ τους έδωσε την ευλογία και την ευχή του για να έχουν καλή πρόοδο και να πετύχουν ανάλογες διακρίσεις στο μέλλον. Επιπλέον, απηύθυνε πατρικές συμβουλές στους νέους, παροτρύνοντάς τους μεταξύ άλλων να πορευτούν με τις αξίες των προγόνων τους, διατηρώντας την ελληνική τους ταυτότητα και παραμένοντας προσηλωμένοι στην ορθόδοξη πίστη τους.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Ο Αυστραλίας Μακάριος βράβευσε τους μαθητές των Ελληνορθόδοξων Κολλεγίων της Νέας Νότιας Ουαλίας»:

Στη Μονή Αγίας Τριάδος Τζαγκαρόλων η Υπουργός Πολιτισμού
Λόγος περί της Δευτέρας Παρουσίας του Κυρίου
Εορτή Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας στη Λευκάδα
Τι πρέπει να μας διδάξουν τα βιβλία;
Παναγία, η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο