Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Εορτή Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας στη Λευκάδα

Εορτή Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας στη Λευκάδα

Εορτή Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας στη Λευκάδα

Εορτή Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας στη Λευκάδα

Το απόγευμα της Τρίτης, 18 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 5:00 μ.μ. με την ευκαιρία του εορτασμού της μνήμης της Αγίας Ενδόξου Οσιομάρτυρος Φιλοθέης της Αθηναίας εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου πόλεως Λευκάδος Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου.

Κατά την διάρκεια της Ιεράς Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως και μετά το πέρας αυτής πραγματοποιήθηκε ο Απολογισμός του έργου του Γ.Φ.Τ. για το παρελθόν έτος 2019.

Προηγήθηκαν οι εισηγήσεις των κυρίων συνεργατών, αρχομένης από εκείνης του ευλαβεστάτου Ιεροδιακόνου π. Χριστοφόρου Αραβανή, υπευθύνου του Γ.Φ.Τ.

Ο π. Χριστοφόρος παρουσίασε αναλυτικά όλο το φάσμα του έργου του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου για το έτος 2019 και ευχαρίστησε κληρικούς και λαϊκούς συνεργάτες για την εθελοντική εργασία τους, τόσο στον Έρανο Αγάπης που διεξήχθη το περασμένο καλοκαίρι, όσο και για την συνολική προσφορά τους στην φιλάνθρωπη διακονία των ενδεών αδερφών μας.

Ακολούθησε οικονομική ενημέρωση από την ερίτιμο διδα Ευαγγελία Κοντογιάννη, Ταμεία του Γ.Φ.Τ. Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, ο οποίος ευχαρίστησε προσωπικά κληρικούς και λαϊκούς για την συμβολή τους στο τεράστιο έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη. Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν έπαινοι και ευλογίες στα μέλη των συνεργείων του Εράνου Αγάπης.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Εορτή Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας στη Λευκάδα»:

Συνάξεις Εκκλησιαστικών επιτρόπων στη Μητρόπολη Αργολίδος
Αγρυπνία Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος στα Τρίκαλα
Εορτή Αγίου Λέοντος του Θαυματουργού Επισκόπου Κατάνης
Ο Μητροπολίτης Αργολίδας έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα του Νοσοκομείου Ναυπλίου (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο