Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Επίσκεψη Μάνης Χρυσοστόμου στον Σπάρτης Ευστάθιο

Επίσκεψη Μάνης Χρυσοστόμου στον Σπάρτης Ευστάθιο

http://www.immspartis.gr/wp-content/uploads/2018/03/DSC00002-2.jpg

Επίσκεψη Μάνης Χρυσοστόμου στον Σπάρτης Ευστάθιο

Επίσκεψη νέου Μητροπολίτη Μάνης Χρυσοστόμου και αντιπροσωπείας Μανιατών στον Μητροπολίτη Σπάρτης κ. Ευστάθιο

Την Πέμπτη 1η Μαρτίου 2018 επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασιάς και Σπάρτης κ. Ευστάθιο, στο Επισκοπείο στη Σπάρτη, ο νέος Μητροπολίτης Μάνης Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος Παπαθανασίου. Οι δύο Επίσκοποι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διάφορα θέματα για την Ιερά Μητρόπολη Μάνης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο σεπτός Μητροπολίτης Σπάρτης κ. Ευστάθιος προσέφερε στο νέο Μητροπολίτη μία ποιμαντορική ράβδο, μία καθημερινή ράβδο και ένα αρχιερατικό σετ αποτελούμενο από ωμοφόριο και πετραχήλι.

Ακολούθως το γραφείο του Σεβασμιωτάτου επισκέφθηκαν ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Αθανάσιος Δαβάκης και ο Δήμαρχος Δ. Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρος Ανδρεάκος. Σε κλίμα χριστιανικής αγάπης, κατανόησης, ειλικρίνειας και σύνεσης, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και λύθηκαν οι όποιες παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί. Εν συνεχεία η συζήτηση περιεστράφη στα της ενθρονίσεως του νέου Μητροπολίτη, η οποία αναμένεται το προσεχές διάστημα.

Η συνάντηση αυτή ήρθε ως ανταπόδοση της επίσκεψης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σπάρτης κ. Ευσταθίου στον Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης κ. Ανδρεάκο, στο Δημαρχείο Γυθείου, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018, όπου είχαν συζητηθεί τα διατρέξαντα των προηγούμενων ημερών και τα της ενθρονίσεως του νέου Μητροπολίτη Μάνης.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!   

Στείλτε ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα τα οποία πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο

Εγγραφείτε στο Newsletter!

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε νέα & ενημερώσεις