Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Δημητριάδος Ιγνάτιος: Έχετε στα χέρια σας ότι πολυτιμότερο έχει ο τόπος μας

Δημητριάδος Ιγνάτιος: Έχετε στα χέρια σας ότι πολυτιμότερο έχει ο τόπος μας

Δημητριάδος Ιγνάτιος: Έχετε στα χέρια σας ότι πολυτιμότερο έχει ο τόπος μας
https://imd.gr/wp-content/uploads/2018/10/20181008_eyxelaio_1.jpg

Δημητριάδος Ιγνάτιος: Έχετε στα χέρια σας ότι πολυτιμότερο έχει ο τόπος μας

Μια εξαιρετική λατρευτική εμπειρία είχε την ευκαιρία να βιώσει χθες στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου η τοπική εκπαιδευτική κοινότητα. Πρόκειται για το ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου, που τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, στην έναρξη ακόμα μίας σχολικής χρονιάς για τους Δασκάλους και τους Καθηγητές της περιοχής και τις οικογένειές τους, που επισφραγίζει την άριστη συνεργασία Ιεράς Μητροπόλεως και Εκπαιδευτικών, επ’ ωφελεία του εκπαιδευτικού τους έργου.

Στο ιερό Μυστήριο βρέθηκαν οι Δ/ντές της Αθμιας και Βθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ.κ. Γεώργιος Πολύζος και Σωκράτης Σαβελίδης, καθώς και πλήθος εκπαιδευτικών λειτουργών, που κατέκλυσαν τον Μητροπολιτικό Ναό.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους δύο Δ/ντές Εκπαίδευσης για την εκλεκτή συνεργασία, σε κλίμα απόλυτη εμπιστοσύνης: «Σ’ αυτήν την κρίσιμη εποχή νιώθω ότι είναι δώρο Θεού στον τόπο μας να μπορούμε να νιώθουμε τους τόσο σημαντικούς καρπούς της εμπιστοσύνης και της συνεργασίας. Έχετε στα χέρια σας ότι πολυτιμότερο έχει ο τόπος μας. Είστε εσείς, που γαλουχείτε ψυχές παιδιών, εσείς, που σας εμπιστευόμαστε το μέλλον αυτού του τόπου και είστε άξιοι της αποστολής σας. Γι’ αυτό προσευχόμαστε η Χάρις του Θεού να σας επισκιάζει, να έχετε υγεία ψυχής και σώματος, να επιτελείτε το έργο που η Πολιτεία και ο λαός μας σας έχει εμπιστευθεί και παρ’ όλες τις δυσκολίες, να μπορείτε να αντεπεξέρχεστε στα προβλήματα. Η συνεργασία μας είναι δεδομένη και είναι αυτή που θέλει ο λαός μας σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα. Θα είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να προσφέρουμε ό,τι είναι δυνατόν, ως Τοπική Εκκλησία, όπως συμβαίνει με το πρόβλημα του υποσιτισμού των παιδιών, με το πρόγραμμα για τα παιδιά ΡΟΜΑ κ.άλ.».

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Σχετικά άρθρα με «Δημητριάδος Ιγνάτιος: Έχετε στα χέρια σας ότι πολυτιμότερο έχει ο τόπος μας»:

Πανήγυρις Συνάξεως πάντων των εν Τρίκκη Αγίων
Αγιασμός κατηχητικής χρονιάς στην Ι.Μ. Αργολίδος
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Άγιο Ιωάννη τον Ερημίτη στην Ι.Μ. Κυδωνίας
Αγρυπνία Αγίου Μεγαλομάρτυρος Φλώρου στην Ι.Μ. Θηβών
Εορτή Αγίου Ιακώβου του Αλφαίου του Αποστόλου


Στείλτε μας ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα στο: info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο

Εγγραφείτε στο Newsletter!

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε νέα & ενημερώσεις