Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Γεροντες » Συγχρονοι Γεροντες » Γέροντας Ευσέβιος Μαμάκας: Αγάπη του Χριστού (ΒΙΝΤΕΟ)

Γέροντας Ευσέβιος Μαμάκας: Αγάπη του Χριστού (ΒΙΝΤΕΟ)

Γέροντας Ευσέβιος Μαμάκας: Αγάπη του Χριστού (ΒΙΝΤΕΟ)

Γέροντας Ευσέβιος Μαμάκα

Ο Μακαριστός γέροντας Ευσέβιος Μαμάκας από το νησί της Καλύμνου εκοιμήθη εν Κυρίω 28-9-2011.

Παρακολουθήστε ένα βίντεο στο οποίο ο Μακαριστός Γέροντας Ευσέβιος Μαμάκας διαβάζει ένα κείμενο για την αγάπη του Χριστού και παρατηρήστε πως ο ίδιος ξεχειλίζει από την αγάπη του για τον Χριστό.

Το κείμενο που διαβάζει ο Μακαριστός Γέροντας Ευσέβιος Μαμάκας:

«Γύρισε σε μένα. Ακόμη και μέσ’ στην αθλιότητά σου, την ενοχή σου, Σε δέχομαι όπως είσαι. Και σου λέω ότι ήδη σε έχω συγχωρέσει. Άφησέ με παιδί μου να σου πω, ότι κανένας άνθρωπος δεν έχει μεγαλύτερη αγάπη για σένα από τη δική μου. Ύψωσε τα μάτια σου σε μένα και δες ποιος σε παρακαλεί.

Εγώ είμαι ο Ιησούς, ο Σωτήράς σου, που έρχομαι σήμερα σε σένα, μιλώντας μέσα από το στόμα, ακόμα και των πιο ασήμαντων ανάμεσά σας. (Δεν είναι προσωπολήπτης ο Θεός). Έρχομαι ξυπόλητος και σαν ζητιάνος, για να σου γυρέψω μια ανταπόδοση αγάπης. Γυρεύω την καρδιά σου.

Μην μου την αρνιέσαι. Νύχτα και μέρα σου απλώνω τα χέρια μου, πότε θα έρθεις σ’ Εμένα; Πότε θα ακούσω την ανταπόκρισή σου; Θα βρω άραγε μιαν απάντηση μέσα σ’ αυτήν την ερημιά, παιδί Μου;

Για σένα η Δημιουργία. Είμαι ο Άγιός σας, αλλά η εποχή σας με ξανασταύρωσε. Είμαι Αυτός που σας αγαπάει πολύ, και όμως είμαι αυτός που δέχεται ανελέητο μαστίγωμα από την αδιαφορία της εποχής. Είμαι το φως του κόσμου, που έρχεται σ’ αυτήν την σκοτεινή εποχή, να σας δώσει το φως της ζωής.

Να έχετε την ειρήνη παιδιά μου. Σας προσφέρω την ειρήνη μου, Σας προσφέρω το δώρο της αγάπης μου. Ελάτε σε μένα όπως είστε. Μην περιμένετε να γίνεται Άγιοι, για να έρθετε κοντά μου.

Ελάτε σε μένα όπως είστε, μη φοβάστε, είμαι ο Πάνστοργος Πατέρας σας.

Και πως μπορούν μερικοί από σας να αμφιβάλουνε για την αγάπη μου;

Πλησιάστε όλοι εσείς που περιπλανιέστε ακόμα σ’ αυτή την ερημιά, ελάτε σε μένα αγνοί και καθαροί. Αφήστε με να χαρώ μέσα σας!»

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Γέροντας Ευσέβιος Μαμάκας: Η Αγάπη του Χριστού (ΒΙΝΤΕΟ)»:

Πανήγυρις Τιμίου Προδρόμου στη Θεσσαλονίκη
Αξιωθήκαμε να εορτάσουμε το Άγιο Δωδεκαήμερο
Χιόνια στο Άγιον Όρος 2019 – Μονή Διονυσίου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Πανήγυρις Τιμίου Προδρόμου στα Γιαννιτσά

Ακολουθήστε μας:
googleplus instagram

Προσθέστε Σχόλιο