Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Θαυματα » Θεραπεία όγκου νεφρού – Θαύμα Παναγίας

Θεραπεία όγκου νεφρού – Θαύμα Παναγίας

Θεραπεία όγκου νεφρού

Θεραπεία όγκου νεφρού ένα ακόμα Θαύμα της Παναγίας

Η Αικατερίνη Γ.Κ. μας γράφει:

«Αγία Ηγουμένη, έρχομαι με συγκίνηση να σας παρακαλέσω να ευχαριστήσετε εκ μέρους μου την Υπεραγία Θεοτόκο, ως πιο πιστή να γίνη δεκτό το ευχαριστώ μου, διότι εγώ βρίσκομαι μακρυά εις Σικάγο της Αμερικής.

Είμαι από το Καστρί Αγίου Νικολάου, την ευχαριστώ κάθε λεπτό αλλά δεν είναι αρκετό, δια τούτο θέλω να σας πιστοποιήσω το εξής θαύμα.

Όταν ήμουν άρρωστη πολύ καιρό από τη μέση μου, δεν το θεώρησα σπουδαίο, νόμιζα πως είναι απλό καθώς μου το επιστοποίησε ο οικογενειακός μου γιατρός, αλλά τον Μάρτιο με έρριξε στο κρεββάτι και δεν μπορούσα να κουνηθώ.

Ο ιατρός είπε ότι είναι όγκος στο νεφρό, πήγα στο νοσοκομείο έγιναν όλες οι εξετάσεις και οι ιατροί διέγνωσαν το ίδιο και ότι πρέπει να γίνη αμέσως εγχείρησις. Αμέσως η οικογένειά μου εδέχθη να γίνη εγχείρησις και εγώ παρακαλούσα την Θεοτόκο να με απαλλάξη από τους πόνους και να αναπαυθώ το γρηγορότερο.

Το προηγούμενο όμως βράδυ πριν την εγχείρηση συνέβη το εξής. Με έπιασαν πόνοι πολύ δυνατοί, προσπαθούσαν τρείς ιατροί με όλα τα μέσα να με βοηθήσουν αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα, οι πόνοι δυνάμωναν απελπιστικά και οι ιατροί μου έκαναν ένεση να κοιμηθώ.

Θεραπεία όγκου νεφρού

Με τα μάτια μου ανοιχτά, βλέπω να έρχεται στο κρεββάτι μου μια άγνωστη κοπέλλα, με κράτησε από το χέρι και μου είπε, «σήκω να με ακολουθήσης».

Της απάντησα ότι δεν ημπορώ, προσπάθησε μου είπε, με βοήθησε να σηκωθώ και με έφερε στο Μοναστήρι. Μου έδειξε δυο βόλους πράσινους, μεγέθους μεγάλου καρυδιού και μου είπε «βλέπεις, αυτό είχες, πάρτα».

Έσκυψα να τα πάρω, μα έχασα την κοπέλα κι αμέσως κατάλαβα ότι είναι η Θεοτόκος.

Και βλέπω στο βάθος του δωματίου πως ήτο μια μεγάλη εικόνα με πολλά πρόσωπα και είπα πως θα είναι οι Άγιοι Ανάργυροι.

Εμφανίστηκε πάλι η κοπέλλα και μου λέει: «Η Κοίμησις της Θεοτόκου δεν είναι πολλά πρόσωπα;»

Έτσι μου πιστοποίησε πως με εγχείρησε η Θεοτόκος και είμαι υγιής. Το θαύμα έγινε, πλέον είμαι πολύ καλά και τώρα θα έλθω να την προσκυνήσω».

Η Αικατερίνη έστειλε και τα δώρα της στην Παναγία.

«Ιστορικό και Θαύματα Παναγίας Μαλεβή»,
Ανυσία Μοναχή

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο