Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Βιβλια » Άγιος Νικηφόρος ο Λεπρός

Άγιος Νικηφόρος ο Λεπρός

Άγιος Νικηφόρος ο Λεπρός

Άγιος Νικηφόρος ο Λεπρός – Σίμωνος Μοναχού

Ο όσιος και θεοφόρος πατήρ ημών Νικηφόρος ο Λεπρός, με Συνοδική απόφαση του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, κατετάγη επισήμως εις το Αγιολόγιον της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας την 3ην Δεκεμβρίου 2012.

Η γλυκυτάτη μορφή του Οσίου Πατρός μας Νικηφόρου του Λεπρού έχει γίνει ήδη οικεία και αγαπημένη σε πλήθη πιστών με τις πολλές εκδόσεις του βιβλίου.

Η δραματική και συναρπαστική ζωή του συγκινεί όσους την γνωρίζουν όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλα τα μέρη του κόσμου.

Άγιος Νικηφόρος ο Λεπρός

Όσοι τον ευλαβούνται (Άγιος Νικηφόρος ο Λεπρός) και τον παρακαλούν έχουν αμέσως την βοήθειά του.

Απαντά στα αιτήματά τους, λύνει προβλήματα. Βοηθάει ακόμη και χωρίς να τον παρακαλέσουν!

Λαμβάνουμε συνεχώς μαρτυρίες για θεραπείες από ασθένειες και θαυμαστές επεμβάσεις του. Γι’ αυτό κάθε έκδοση είναι μεγαλύτερη από τις προηγούμενες. Καρκινοπαθείς σε διάφορα στάδια γίνονται καλά, βρέφη με σοβαρά προβλήματα υγείας θεραπέυονται, ένα δεκατετράχρονο παιδί που κτύπησε από βουτιά στην θάλασσα και παρέλυσε, περπάτησε.

159 σελίδες του βιβλίου είναι διηγήσεις θαυμάτων!

Ευχόμεθα από καρδίας ο όσιος πατήρ ημών Νικηφόρος, ο εις την τελειότητα πασών των αρετών φθάσας, και σκεύος πλήρες του Αγίου Πνεύματος γενόμενος, να πρεσβεύη προς τον φιλάνθρωπον Κύριον και Θεόν ημών υπέρ υγείας, φωτισμού και σωτηρίας πάντων των τιμώντων και αγαπώντων αυτόν.

Περιέχει CD με την Παράκληση του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού.

Διαστάσεις: 14 x 21 εκ
Σελίδες: 280

Ἀπολυτίκιον Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού
Νικηφόρου Ὁσίου, τοῦ λεπροῦ τὰ παλαίσματα, καὶ τὴν ἐν ἀσκήσει ἀνδρείαν, κατεπλάγησαν Ἄγγελοι ὡς ἄλλος γὰρ Ἰὼβ τὰ ἀλγεινά, ὑπέμεινε δοξάζων τὸν Θεόν, νῦν δὲ δόξῃ ἐστεφάνωται παρ᾽ Αὐτοῦ, θαυμάτων διακρίσεσιν. Χαίροις τῶν Μοναστῶν χειραγωγέ, χαίροις φωτὸς ὁ πρόβολος· χαίροις ὁ εὐωδίας χαρμονήν, προχέων ἐκ λειψάνων σου.

Για αγορά του Βιβλίου πατήστε παρακάτω:

Αγορα Βιβλιου

Ακολουθήστε μας:
youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο