Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Στα Ιεροσόλυμα οι Μητροπολίτες Ιεραπύτνης και Ρεθύμνης

Στα Ιεροσόλυμα οι Μητροπολίτες Ιεραπύτνης και Ρεθύμνης

Στα Ιεροσόλυμα οι Μητροπολίτες Ιεραπύτνης και Ρεθύμνης
http://www.imis.gr/iera-mhtropolh/news/2018/IMAGES/ierosolyma/received_354308111766516.jpeg

Στα Ιεροσόλυμα οι Μητροπολίτες Ιεραπύτνης και Ρεθύμνης

Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους υπό την καθοδήγηση και συνοδεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλλου

Από το πρωΐ της Τρίτης 3ης Ιουλίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, καθώς και όμιλος προσκυνητών από τις Ιερές Μητροπόλεις Ιεραπύτνης και Σητείας και Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου αλλά και από άλλες επαρχίες της Κρήτης, βρίσκονται στα Ιεροσόλυμα σε προγραμματισμένο προσκυνηματικό ταξίδι στους Αγίους Τόπους.

Οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες και οι ιερείς που τους συνοδεύουν τέλεσαν το βράδυ της Τρίτης 3ης Ιουλίου 2018 τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Προσκύνημα του Φρικτού Γολγοθά, εντός του Πανιέρου Ναού της Αναστάσεως. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Ιερό Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αοιδίμων Μητροπολιτών Πέτρας και Χερρονήσου κυρού Νεκταρίου και Ιεραπύτνης και Σητείας κυρού Ευγενίου καθώς και του αοιδίμου Πρωτοπρεσβυτέρου Κωνσταντίνου Ανδρεδάκη, κληρικού της Μητροπόλεώς Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, ο οποίος εξεδήμησε προς Κύριον την Τρίτη 3η Ιουλίου 2018.

Την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 4η Ιουλίου 2018, τους προσκυνητές από την Κρήτη δέχθηκε σε ακρόαση η Αυτού Θειοτάτη Μακαριότης ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων και πάσης Παλαιστίνης κ.κ. Θεόφιλος Γ΄ και επιδαψίλευσε σε αυτούς τις Πατρικές και Πατριαρχικές ευλογίες και ευχές του.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!   

Σχετικά άρθρα με «Στα Ιεροσόλυμα οι Μητροπολίτες Ιεραπύτνης και Ρεθύμνης»:

Εορτή Αγίου Αθανασίου του Αθωνίτου στην Ι.Μ. Βεροίας
Όσιος Σισώης ο μεγάλος
Λήξη Α´ κατασκηνωτικής περιόδου της Ι.Μ. Χαλκίδος
Θυρανοίξια Παρεκκλησίου στη Μύκονο
Εορτή Οσίου Ιωακείμ στην Ι.Μ. Πατρών

Στείλτε ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα τα οποία πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο

Εγγραφείτε στο Newsletter!

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε νέα & ενημερώσεις