Υποδοχή Λειψάνου Αγίου Προκοπίου στους Αφέτες Μαγνησίας
Με ευσέβεια και κατάνυξη οι κάτοικοι των Αφετών Μαγνησίας υποδέχτηκαν την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022 το απόγευμα τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Αγίου Προκοπίου εκ της ομωνύμου Ιεράς Μονής της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης.
Με τη δέουσα θρησκευτική κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια υποδέχθηκαν το Ιερό Λείψανο έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Αφετών οι Ιερείς της περιφερείας και εν συνεχεία με λιτανευτική πομπή τοποθετήθηκε εντός του Ιερού Ναού.
Τον Άγιο μετέφερε, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Προκοπίου Πύλης π. Διονύσιος Κλάδης. Εν συνεχεία τελέσθηκε Πανηγυρικός Εσπερινός.
Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…
Σχετικά άρθρα με «Υποδοχή Λειψάνου Αγίου Προκοπίου στους Αφέτες Μαγνησίας»:
Κερκύρας Νεκτάριος: Η συγχωρητικότητα το ζητούμενο της εποχής μας
Η Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων
Θεμελιώθηκε ο πρώτος Ιερός Ναός του Εθνοϊερομάρτυρος Γρηγορίου Δέρκων στην Πάτρα
Προσθέστε Σχόλιο