Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Καρπενησίου Γεώργιος: Μην παρασύρεστε από όλα όσα ακούγονται

Καρπενησίου Γεώργιος: Μην παρασύρεστε από όλα όσα ακούγονται

Καρπενησίου Γεώργιος: Μην παρασύρεστε από όλα όσα ακούγονται

Καρπενησίου Γεώργιος: Μην παρασύρεστε από όλα όσα ακούγονται

Σε αγώνα πίστης και προσευχής, κάλεσε τους πιστούς χριστιανούς της Μητροπόλεως Καρπενησίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος, ο οποίος χοροστάτησε στην ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Καρπενησίου.

«Ελάτε, αγαπητοί, να γονατίσουμε αυτές τις δύσκολες ημέρες… Να προσευχηθούμε στην Παναγία μας, την Προυσιώτισσα, την Ταταρνιώτισσα, της Βράχας, της Στάνας, της Μαυρομάτας, των Δομιανών και των Βλαχερνών, να άρει, εκείνη που ξέρει πώς, αυτή την επιδημία, την δοκιμασία. …Μην παρασύρεστε αδιάκριτα από όλα όσα ακούγονται και λέγονται από τα Μ.Μ.Ε. που πολλές φορές στο βωμό της τηλεθέασης, τραγικοποιούν τα πράγματα. Σας προτρέπω πατρικά, να παραμείνετε πιστοί στην ορθόδοξη διδασκαλία της Εκκλησίας μας, να προσεύχεστε στο μοναδικό και λαοφιλές πρόσωπο της Παναγίας μας και να διαβάζεται βιβλία ωφέλιμα, ώστε μέσα από αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε, να βγούμε νικητές», είπε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, απευθυνόμενος στους πιστούς που άκουγαν από την συχνότητα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της πόλεως, Ράδιο Καρπενήσι 97,5 F.M., αλλά και στους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν σε ζωντανή μετάδοση την Ακολουθία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (youtube, facebook), αφού η Ακολουθία τελέσθηκε κεκλεισμένων των θυρών.

“Εύχομαι να μην ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές, να τελούμε ακολουθίες κεκλεισμένων των θυρών. Είθε η Παναγία να είναι βοηθός στη ζωή μας” κατέληξε ο σεπτός ποιμενάρχης.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Καρπενησίου Γεώργιος: Μην παρασύρεστε από όλα όσα ακούγονται»:

Ειδική δέηση για τον κορωνοϊό στη Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου
Πέτρας Γεράσιμος: Η Παναγία να μας δίδει δύναμη και κουράγιο
Η Βασιλεία του Θεού έχει ως βάση της την αγάπη
Πατρών Χρυσόστομος: Ο Θεός αγαπάει πολύ την Πατρίδα μας
Ο Ακάθιστος Ύμνος στο Ναό της Αναστάσεως
Live τώρα: Όρθρος και Θεία Λειτουργία Κυριακής Ε´ Νηστειών στο Βόλο

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο