Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Λαγκαδά Ιωάννης: Μείνετε στα σπίτια σας για να για να συναντηθούμε ξανά (ΦΩΤΟ)

Λαγκαδά Ιωάννης: Μείνετε στα σπίτια σας για να για να συναντηθούμε ξανά (ΦΩΤΟ)

Λαγκαδά Ιωάννης: Μείνετε στα σπίτια σας για να για να συναντηθούμε ξανά (ΦΩΤΟ)

Λαγκαδά Ιωάννης: Μείνετε στα σπίτια σας για να συναντηθούμε ξανά (ΦΩΤΟ)

«Μείνετε στα σπίτια σας για να συναντηθούμε ξανά και σύντομα και μέσα από την Χάρη του Τιμίου Σταυρού να αντλούμε πνευματική δύναμη, ώστε να ξεπεράσουμε αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις και τις δύσκολες ώρες που ζούμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, από τον κεκλεισμένων των θυρών Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά, όπου και Ιερούργησε την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως.

Στη σύντομη ομιλία του προ της Απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, η οποία και μεταδόθηκε ζωντανά από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως, Ορθόδοξη Παρουσία 106.8 καθώς επίσης και μέσα από Live Streaming από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Σεβασμιώτατος απεύθυνε μήνυμα Αγάπης και Δύναμης, σημειώνοντας ότι «με Προσευχή, Προσοχή και με πιστή τήρηση των μέτρων και των κανόνων που προβλέπονται από τους αρμόδιους οργανισμούς υγειάς, σύντομα θα περάσει και αυτή η δοκιμασία».

»Θα πρέπει το σύνθημα «Μένουμε Σπίτι», να το εφαρμόζουμε. Να κάνουμε τα σπίτια μας κατ΄ οίκον Εκκλησίες, και με την δύναμη του Σταυρού να συνεχίσουμε τον αγώνα εναντίων του θανατηφόρου αυτού ιού που χτυπάει την υγεία και τις ζωές όλων των ανθρώπων αδιακρίτως ηλικίας».

Καταλήγοντας την σύντομη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος και αφού επανάλαβε και πάλι, ότι η Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά με επικεφαλής τον Γεν. Αρχιερατικό Επίτροπο π. Αναστάσιο Παρούτογλου, συνεχίζει να προσφέρει την οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεται κάποιος, επανέλαβε το σύνθημα «Μένουμε Σπίτι» για μην ερημώσουν οι Ναοί και μετά το πέρας αυτής της δοκιμασίας, να βρεθούμε πάλι κάτω από την Σκέπη της Αγίας Παρασκευής.

Φωτογραφικό υλικό

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Λαγκαδά Ιωάννης: Μείνετε στα σπίτια σας για να για να συναντηθούμε ξανά (ΦΩΤΟ)»:
Οικουμενικός Πατριάρχης: Ο Θεός, με τη δύναμη και την χάρη του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, να προστατεύει όλους τους ανθρώπους (ΦΩΤΟ)
Δημητριάδος Ιγνάτιος: Σήμερα το κάθε σπίτι γίνεται η κατ’ οίκον Εκκλησία
Νέας Ιωνίας Γαβριήλ: Έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε τις ζωές των άλλων
Σε άδειους Ναούς η εορτή της Σταυροπροσκυνήσεως στο Ναύπλιο
Μεσογαίας Νικόλαος: Η πιο «ψυχωφελή Τεσσαρακοστή» της ζωής μας
Χαλκίδος Χρυσόστομος: Είναι απαραίτητη η ενδυνάμωσή μας από τον Τίμιο Σταυρό

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Στείλτε μας ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα στο: info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο