Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Μητρόπολη Καλαβρύτων: Ιεχωβάδες παρενοχλούν τηλεφωνικά πιστούς

Μητρόπολη Καλαβρύτων: Ιεχωβάδες παρενοχλούν τηλεφωνικά πιστούς

Μητρόπολη Καλαβρύτων: Ιεχωβάδες παρενοχλούν τηλεφωνικά πιστούς

Μητρόπολη Καλαβρύτων: Ιεχωβάδες παρενοχλούν τηλεφωνικά πιστούς

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας προέβη στην εξής ανακοίνωση:

Τον τελευταίο καιρό, όπως πληροφορούμαστε από έγκυρες πηγές, εξαιτίας της μεγάλης έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού και στην περιοχή μας, αρκετοί αδελφοί μας δέχονται τηλεφωνικές παρενοχλήσεις από οπαδούς χιλιαστικών οργανώσεων. Πρόκειται για μάρτυρες του Ιεχωβά, οι οποίοι προφασιζόμενοι παροχή ενημέρωσης και βοήθειας για θέματα κορωνοϊού, υποβάλλουν στην αρχή συγκεκριμένες διερευνητικές ερωτήσεις, αποβλέποντας κατά την πάγια τακτική τους σε αλλότριους στόχους.

Η Ιερά Μητρόπολή μας με την ευλογημένη διαποίμανση του σεπτού Ποιμενάρχη μας, κ. Ιερωνύμου, ευρισκόμενη σε διαρκή επαγρύπνηση και μεριμνώντας για το Χριστεπώνυμο Πλήρωμά της, απευθύνεται σε όλους τους πιστούς της, ενημερώνοντάς τους για τον πνευματικό κίνδυνο που υποκρύπτουν αυτά τα τηλεφωνήματα, τα οποία, ενώ γίνονται με το πρόσχημα ενός πλασματικού ενδιαφέροντος, στοχεύουν στην εξυπηρέτηση των σχεδίων άλλων κέντρων, ξένων προς την Αγία Εκκλησία μας.

Επισημαίνουμε για μία ακόμη φορά ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία μας είναι η μόνη αυθεντική και ασφαλής πηγή Αληθείας και καθοδήγησης, την οποία, ως γνήσιοι Χριστιανοί, οφείλουμε να εμπιστευόμαστε για τη σωτηρία των ψυχών μας.

Εφιστούμε λοιπόν την προσοχή σας και καλούμε όλους τους πιστούς της τοπικής μας Εκκλησίας «να κλείσουν τα αυτιά τους» σε τέτοιου είδους προσχηματικές τηλεφωνικές κλήσεις, ομολογώντας με κάθε τρόπο τη γνήσια και αταλάντευτη πίστη τους στα δόγματα της μίας Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας μας, όπως ομολογούμε στο Σύμβολο της Πίστεώς μας.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Μητρόπολη Καλαβρύτων: Ιεχωβάδες παρενοχλούν τηλεφωνικά πιστούς»:

Σύσταση Παρατηρητηρίου κοινωνικών και υγειονομικών κρίσεων και πανδημιών από την Εκκλησία
Φωτογραφίες από την καταστροφή σε Κουτσόχερο και Αμπελώνα της Μητροπόλεως Λαρίσης
Εορτή Οσίου Γερασίμου του Ιορδανίτου
Εξόδιος Ακολουθία μακαριστού Μητροπολίτου Κιλκισίου Εμμανουήλ
Στον δοκιμαζόμενο Τύρναβο ο Μητροπολίτης Λαρίσης (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο