Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Η Μητρόπολη Κισάμου στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Κίσαμου

Η Μητρόπολη Κισάμου στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Κίσαμου

Η Μητρόπολη Κισάμου στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Κίσαμου

Η Μητρόπολη Κισάμου στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Κίσαμου

Εκ της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνεται ότι, με αφορμή την Ανακοίνωση οργάνωσης αιμοληψίας από τον Δήμο Κίσαμου για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών λόγω της λοιμικής πανδημίας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου κ. Αμφιλόχιος δήλωσε τα εξής: «Τις οδυνηρές και αποκαλυπτικές αυτές ώρες που περνά ο τόπος και η Χώρα μας χρέος όλων μας είναι, κάνοντας ό καθένας μας την δική του υπέρβαση, να παραμείνουμε ενωμένοι και αλληλέγγυοι. Να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας στις δύσκολες και κρίσιμες ώρες για την ζωή τους. Όσους δοκιμάζονται ή θα δοκιμαστούν από την απειλή του αόρατου αυτού ιού που μαστίζει την ανθρωπότητα στο σύνολο της.

Σήμερα μπορεί να είναι εκείνοι, αύριο ίσως να είμαστε εμείς. Στηρίζουμε, κυρίαρχα και πρώτιστα με την προσευχή και την αγάπη μας. Δεν μένουμε όμως σε αυτό. Προχωράμε με πνεύμα θυσιαστικό, έμπρακτης προσφοράς και αλληλεγγύης και όχι μένοντας στα λόγια. Χόρτασε, μπούχτισε ο κόσμος από λόγια. Τα έργα είναι εκείνα που κρίνουν όλους μας και όχι τα λόγια μας. Σας καλώ λοιπόν και σας παρακαλώ έμπρακτα να δείξουμε την αγάπη μας, το ενδιαφέρον μας και την στήριξη μας σε κάθε δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο μας. Ανταποκρινόμαστε, όσοι από εμάς πληρούμε τις προϋποθέσεις, στην αξιέπαινη πρωτοβουλία του Δήμου Κισάμου, δίδοντας αίμα, σε ημερομηνία που ο Δήμος έγκαιρα θα ανακοινώσει.

Τηλεφωνούμε στο τηλέφωνο του Δήμου: 2822340200, δηλώνοντας την συμμετοχή μας, χωρίς την οποία δεν θα συμπληρωθεί ο αναγκαίος αριθμός εθελοντών αιμοδοτών. Επενδύομε στο φιλότιμο και την ευαισθησία όλων σας. Όλοι μαζί ας κάνουμε, για άλλη μια φορά, την αγάπη πράξη! Μπορούμε, αρκεί να το θελήσουμε! Ας ανεβάσουμε τον τόπο μας ακόμα.. λίγο ψηλότερα», κατέληξε ο Επίσκοπος μας καλώντας τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής σε συμμετοχή εις την αιμοδοσία που διοργανώνει ο Δήμος Κισάμου.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Η Μητρόπολη Κισάμου στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Κίσαμου»:

Ευγνώμων μνεία για τον μακαριστό Μητροπολίτη πρώην Πειραιώς Καλλίνικο
Πέτρας Γεράσιμος: Αναζητούμε τα πρόσωπά σας από την Εκκλησία
Εθελοντική αιμοδοσία από κληρικούς της Μητροπόλεως Μαρωνείας
Ο τελευταίος Κατανυκτικός Εσπερινός στη Μητρόπολη Πατρών
Η Αγία Μαρία η Αιγυπτία απαντά στον Κίσινγκερ το 2020

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο