Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Η Μητρόπολη Λαρίσης συνεχίζει απρόσκοπτα το φιλανθρωπικό της έργο

Η Μητρόπολη Λαρίσης συνεχίζει απρόσκοπτα το φιλανθρωπικό της έργο

Η Μητρόπολη Λαρίσης συνεχίζει απρόσκοπτα το φιλανθρωπικό της έργο

Η Μητρόπολη Λαρίσης συνεχίζει απρόσκοπτα το φιλανθρωπικό της έργο

Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας, συνεχίζει να επιτελεί το σημαντικό φιλανθρωπικό της έργο σε τοπικό επίπεδο, ανακουφίζοντας και προστατεύοντας τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.

Ταυτόχρονα, συμπαρίσταται στους έχοντες ανάγκη όχι μόνο οικονομικά αλλά και ηθικά, απαλύνοντας, όσο το δυνατόν περισσότερο, τον ανθρώπινο πόνο, τόσο στις πόλεις της Λάρισας και του Τυρνάβου, όσο και στα μικρά και μεγάλα χωριά της Μητροπολιτικής Επαρχίας.

Το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητροπόλεως και οι κατά τόπους Λογίες μερίμνησαν ώστε εγκαίρως να παραδώσουν κατ’ οίκον, σε όλες τις οικογένειες που χρήζουν βοηθείας, δέματα με πλούσιο περιεχόμενο, προκειμένου να μη μείνει σπίτι χωρίς τα απαραίτητα.

Η τοπική Εκκλησία ως φιλόστοργος μητέρα, από την πρώτη μέρα που οι συμπολίτες μας ακολούθησαν την προτροπή «Μένουμε σπίτι» έως και σήμερα, κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες να συμπαρασταθεί παντοιοτρόπως στους ενδεείς αδελφούς μας και προσδοκά ότι θα συνεχίσει την ανιδιοτελή προσφορά της, παρ’ όλες τις δυσκολίες που προξενούνται από το κλείσιμο των Ιερών Ναών.

Με τη σειρά της η Ιερά Μητρόπολη, εκτός από τους ενορίτες που συνέδραμαν από το υστέρημα τους, ευχαριστεί και τις αλυσίδες των πολυκαταστημάτων, καθώς και τα τοπικά καταστήματα που συνεισέφεραν αγαθά προκειμένου να μπορέσουμε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα τη λειτουργία των Ευαγών Ιδρυμάτων μας.

Επίσης, εκφράζει την ευαρέσκειά της για τη λήψη ευχαριστήριας Επιστολής από τον κ. Απόστολο Κομνό, Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαρίσης, με την οποία ευχαριστεί θερμά την Ιερά Μητρόπολη για την προσφορά της προς το Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

Τέλος, απευθύνει έκκληση για τη συμμετοχή, όσο το δυνατόν περισσοτέρων αδελφών μας, στην υπαίθρια αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Μοναδικές Πασχαλινές Λαμπάδες και κεριά Αγίου Όρους:

Αγιορειτικες Πασχαλινες Λαμπαδες εδω

Σχετικά άρθρα με «Η Μητρόπολη Λαρίσης συνεχίζει απρόσκοπτα το φιλανθρωπικό της έργο»:

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη στηρίζει το έργο αγάπης της Μητροπόλεως Φθιώτιδος
Το Τροπάριο της Κασσιανής στο Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ναυπλίου (ΦΩΤΟ)
Μεγάλη Τετάρτη
Live τώρα: Το Τροπάριο της Κασσιανής από τη Μονή Παναγίας Δοβρά
Γέροντας Ευθύμιος Αγίου Όρους: Ουδέποτε προφήτευσα την λήξη της απειλής του ιού

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube


Στείλτε μας ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα στο: info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο

Διάφορα

Εγγραφείτε στο Newsletter!

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε νέα & ενημερώσεις