Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Η Μητρόπολη Πειραιώς για αιρέσεις και κακοδοξίες

Η Μητρόπολη Πειραιώς για αιρέσεις και κακοδοξίες

Η Μητρόπολη Πειραιώς για αιρέσεις και κακοδοξίες
Η Μητρόπολη Πειραιώς για αιρέσεις και κακοδοξίες
https://i2.wp.com/www.peradio.com/wp-content/uploads/2019/08/antr.jpg?w=1200&ssl=1

Η Μητρόπολη Πειραιώς για αιρέσεις και κακοδοξίες

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Σας ενημερώνουμε ότι, εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη εκστρατεία προσηλυτισμού από την Αμερικανική Φυλλαδική Εταιρεία «Σκοπιά» των Μαρτύρων του Ιεχωβά.

Η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς εφιστά την προσοχή έτσι ώστε οι πιστοί να μην πέσουν θύματα των κακοδοξιών της χιλιαστικής αίρεσης η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστιανισμό. Με σκοπό την ενημέρωση σχετικά με την αίρεση των Μαρτύρων του Ιεχωβά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ σε εγκύκλιο σημείωμά του – μεταξύ άλλων – αναφέρει τα εξής:

«Ὁι Ιεχωβάδες ή Αμερικανική Φυλλαδική Μετοχική Εταιρεία «Σκοπιά του Πύργου» των λεγομένων Μαρτύρων του Ιεχωβά, υιοθετεί πλήθος καταδικασμένων αιρέσεων κατά της Παναγίας μας, των Αγίων μας, των ιερών Μυστηρίων, του Τιμίου Σταυρού, των Αγίων εικόνων, κυρίως όμως για το θεανθρώπινο πρόσωπο του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, του ενσαρκωθέντος Υιού και Λόγου του Θεού, μεταξύ των οποίων του αιρεσιάρχη Αρείου τον οποίο κατεδίκασε η Α΄Οικουμενική Σύνοδος το 325 και του άραβα εμπόρου Μωάμεθ κατά τον 6ο και 7ο αιώνα οι οποίοι βλασφημούσαν διδάσκοντας επινοήσεις του αρχεκάκου διαβόλου, ότι ο ενσαρκωθείς Υιός και Λόγος του Θεού ήταν κτίσμα και όχι αληθινός Θεός.

Η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς έχει κυκλοφορήσει δύο κατατοπιστικά έντυπα για την φοβερή παναίρεση των Μαρτύρων του Ιεχωβά, όπου βέβαια διαχωρίζει μεταξύ της αιρέσεως και των οπαδών – θυμάτων της, για τους οποίους πρέπει συνεχώς να προσευχόμαστε με πολλή αγάπη, να τους λυτρώσει ο Θεός από τα δίχτυα του Διαβόλου και της φοβερής αυτής κακοδοξίας που οδηγεί μαθηματικά στην απώλεια» καταλήγει στο εγκύκλιο σημείωμά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Η Μητρόπολη Πειραιώς για αιρέσεις και κακοδοξίες»:

Διδυμοτείχου Δαμασκηνός: Η επίκληση «Παναγία μου» που αυθόρμητα αναπηδά από τα χείλη μας
Αγρυπνία Αγίου Αιμιλιανού Επισκόπου Κυζίκου στα Τρίκαλα
Παραλαβή κτηριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου «ΘΕΟΜΗΤΩΡ»
Πανήγυρις Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Νήσου Ιωαννίνων

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο