Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Κισάμου Αμφιλόχιος: Να έχετε εμπιστοσύνη στον Θεό

Κισάμου Αμφιλόχιος: Να έχετε εμπιστοσύνη στον Θεό

Κισάμου Αμφιλόχιος: Να έχετε εμπιστοσύνη στον Θεό
Κισάμου Αμφιλόχιος: Να έχετε εμπιστοσύνη στον Θεό
http://www.imks.gr/images/18/18_sxoleia_bishop/IMG_4847.jpg

Κισάμου Αμφιλόχιος: Να έχετε εμπιστοσύνη στον Θεό

Στα πλαίσια των Ποιμαντικών επισκέψεων της περιόδου αυτής ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος επισκέφθηκε το Ενιαίο Λύκειο Κολυμβαρίου, κατόπιν προσκλήσεως του Λυκειάρχου κ. Κουτουλάκη Ζαχαρία. Ο Σεβασμιώτατος, σε συνεννόηση με τον Θεολόγο Καθηγητή του Σχολείου κ. Μιχαήλ Βαρέκα, είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει και συναντήσει-συνομιλήσει με τα 3 Τήματα της Α΄ Λυκείου του Σχολείου.

Μετά από το καλωσόρισμα του Λυκειάρχη και του Θεολόγου κ. Βαρέκα, ο Μητροπολίτης Κισάμου εξέφρασε την χαρά του για την επικοινωνία αυτή καθώς όπως είπε: «επανέφερε στην σκέψη και την καρδιά τα όμορφα και δημιουργικά χρόνια της καθηγητικής του διακονίας». Κατέθεσε λίγες σκέψεις-προβληματισμό στα παιδιά και ακολούθησε ένας γόνιμος, δημιουργικός και ουσιαστικός διάλογος-συζήτηση επί δύο (2) και πλέον ώρες όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν απορίες, προβληματισμούς, σκέψεις και ερωτήματα σχετικά με τα μεγάλα διλλήματα και μονοπάτια της ζωής, ως και ότι άλλο ένιωσαν την ανάγκη να καταθέσουν.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου κ. Αμφιλόχιος αφού επαίνεσε και συνεχάρη τα παιδιά για την ωριμότητα των σκέψεων και προβληματισμών τους, σημείωσε: «Στα μεγάλα διλλήματα και σταυροδρόμια της ζωής σας χρειάζεται να έχετε εμπιστοσύνη στον Θεό και τον εαυτό σας. Δοκιμάστε, όσοι δεν έχετε την εμπειρία αυτή, και τον δρόμο που η Εκκλησία σας προτείνει και να έχετε την σιγουριά ότι αυτός ο δρόμος και τρόπος ζωής ποτέ δεν θα σας απογοητεύσει, δεν θα σας προδώσει, δεν θα σας εγκαταλείψει», κατέληξε ο Σεβασμιώτατος, ευχόμενος καλά Χριστούγεννα, γεμάτα φως, Χριστό και χαρά, ανανεώνοντας την επικοινωνία δια το νέο έτος. Πρόσφερε δε κομποσχοίνι και στυλό στους μαθητές, στο δε Σχολείο έναν υπολογιστή και μία συσκευή προβολών.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Κισάμου Αμφιλόχιος: Να έχετε εμπιστοσύνη στον Θεό»:

Επίσκεψη στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης του Ιλίου Αθηναγόρα
Κάλαντα Χριστουγέννων στον Μαρωνείας Παντελεήμων
Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος: Η γέννηση του Υιού είναι άχρονη και άναρχη
7500 Δέματα αγάπης από τον Πειραιώς Σεραφείμ

Ακολουθήστε μας:
googleplus instagram


Στείλτε μας ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα στο: info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο

Διάφορα

Εγγραφείτε στο Newsletter!

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε νέα & ενημερώσεις