Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Ομιλία Μεσογαίας Νικολάου στο Βόλο για την ταυτότητα φύλου

Ομιλία Μεσογαίας Νικολάου στο Βόλο για την ταυτότητα φύλου

Ομιλία Μεσογαίας Νικολάου

Ομιλία Μεσογαίας Νικολάου στο Βόλο για την ταυτότητα φύλου

Ημερίδα της Ιεράς Συνόδου για την Ταυτότητα Φύλου στον Βόλο Ομιλία Μεσογαίας Νικολάου

Ημερίδα εκπροσώπων Ιερών Μητροπόλεων διοργανώνει η Ειδική Συνοδική Επιτροπή Γάμου, Οικογένειας, Προστασίας του Παιδιού και Δημογραφικού προβλήματος της Ιεράς Συνόδου στον Βόλο, με θέμα «Ταυτότητα φύλου, απαντήσεις σε ερωτήματα».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018, στις 10: 00π.μ., αφορά Κληρικούς – εκπροσώπους Ιερών Μητροπόλεων και θα εξελιχθεί κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

10:00 π.μ. Αγιασμός από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, ο οποίος θα χαιρετίσει την Ημερίδα

Χαιρετισμός του Σεβ. Μητροπολίτου Σισανίου & Σιατίστης κ. Παύλου, Προέδρου της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής

Μήνυμα του Μακ. Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄

Θα ακολουθήσει η ομιλία του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ. Νικολάου, με θέμα «Ταυτότητα φύλου, απαντήσεις σε ερωτήματα» (Ο Σεβ. κ. Νικόλαος, κορυφαίος επιστήμονας και χαρισματικός ομιλητής, θα ενημερώσει τον λαό μας για τις πολλές διαστάσεις αυτού του ζητήματος, που ανατρέπει τα πλέον αυτονόητα και εγείρει όχι μόνο κοινωνικά, αλλά και πνευματικά ερωτήματα. Ο Σεβασμιώτατος θα μιλήσει για την αξία του φύλου, ως παρακαταθήκη σωτηρίας του ανθρώπου και αφού αναφερθεί σε στοιχεία ανομίας, θα θίξει το θέμα της σεξουαλικότητας και της κατάχρησης φύλου.)

Θα ακολουθήσει συζήτηση επί της εισηγήσεως, η ανακοίνωση των πορισμάτων και η Ημερίδα θα ολοκληρωθεί με γεύμα για όλους τους συμμετέχοντες.

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο