Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Ψυχωφελη » Όσοι δεν Εκκλησιάζονται…

Όσοι δεν Εκκλησιάζονται…

Όσοι δεν Εκκλησιάζονται...

Όσοι δεν Εκκλησιάζονται…

Οι άνθρωποι που δεν Εκκλησιάζονται, αλλά υποστηρίζουν ότι πιστεύουν και ότι αγαπούν τον Χριστό, μοιάζουν με εκείνον που λένε, ότι αγαπάνε κάποιον άνθρωπο, αλλά δεν τον επισκέπτονται ποτέ στο σπίτι του…

Πολλοί νομίζουν, ότι όσοι Εκκλησιάζονται θα πρέπει να είναι άγιοι…

Ξεχνούν οι άνθρωποι, ότι η Εκκλησία είναι νοσοκομείο που περιθάλπτει ψυχές ανθρώπων και οι εκκλησιαζόμενοι είναι άρρωστοι, άλλοι βαριά και άλλοι ελαφριά.

Και επειδή οι άνθρωποι δεν έχουν ορθή γνώμη περί της Εκκλησίας, για το τι θα συναντήσουν εκεί μέσα, τους κρατάει ο σατανάς έξω από την Εκκλησία, με το πρόσχημα ότι είναι πολύ καλύτεροι από πολλούς που εκκλησιάζονται.

† Δημήτριος Παναγόπουλος Ιεροκήρυκας

Ορθόδοξα Χριστιανικά Βιβλία μέσα από τις κατηγορίες των Αγίων – Γεροντικά, Προσευχητάρια, Ψυχωφελή, Λειτουργικά, Παιδικά, βιβλία που μιλούν στην ψυχή.

Βρειτε τα βιβλια εδω

Σχετικά άρθρα με «Όσοι δεν Εκκλησιάζονται…»:

Δύσκολο να μπει ο πλούσιος στην Βασιλεία των Ουρανών
Πιστεύω ότι θέσπισαν οι Άγιοι Πατέρες
Η Παναγία ξέρει
Άγιος Κύριλλος Αλεξανδρείας: Για την Μεταμόρφωση του Σωτήρος Χριστού
Οι πονηροί λογισμοί…
Καλή Παναγιά – Δεκαπενταύγουστος 2022
Γιατί τον διάβολο τον λένε «κοσμοκράτορα»;

Ακολουθήστε μας:
youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

1 σχόλιο

  • Καλημέρα σας,

    Σχετικά με το άθρθο σας “όσοι δεν εκκλησιάζονται” θέλω να θέσω έναν προβληματισμό. Είμαι Ελληνίδα αλλά έχω μεγαλώσει στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνω τα λόγια των λειτουργιών. Εν τω μεταξύ δεν υπάρχει ιεροκήρυγμα σε απλή ελληνική γλώσσα στη διάρκεια με αποτέλεσμα απλά να κάθμομαι εκεί και νιώθω ένα “ξένο σώμα”. Μήπως να βλέπατε ένα άρθρο αυτού του τύπου γιατί σίγουρα υπάρχουν και πολλοί άλλοι άνθρωποι που νιώθουν το ίδιο. Επίσης να αναφέρω ότι καταλήγω να ακούω λειτουργίες Ορθόδοξες, (Ελληνικές Ορθόδοξες Εκκλησίες)που προβάλλονται ζωντάνα από ΗΠΑ οι οποίες είναι στα αγγλικά και αυτό με βοηθάει πολύ. Ευχαριστώ.