Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Παράκληση στον Όσιο Νικηφόρο τον Λεπρό (Μνημόνευση Ονομάτων)

Παράκληση στον Όσιο Νικηφόρο τον Λεπρό (Μνημόνευση Ονομάτων)

Παράκληση στον Όσιο Νικηφόρο τον Λεπρό (Μνημόνευση Ονομάτων)

Παράκληση στον Όσιο Νικηφόρο τον Λεπρό (Μνημόνευση Ονομάτων)

Την προσεχή Κυριακή, 17 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία ανοίγουν και πάλι οι Ι. Ναοί στην κοινή λατρεία με την συμμετοχή του πιστού λαού του Θεού, θα τελεστεί Ι. Παράκλησις του Οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Νικηφόρου του Λεπρού, στην γενέτειρα Του, το Συρικάρι Κισάμου, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου.

Προς διευκόλυνση συμμετοχής των πιστών και εφαρμογής των ισχυόντων μέτρων προστασίας και πρόληψης της περιόδου αυτής, η Ι. Παράκλησις θα τελεστεί υπαίθρια, εις τον προαύλιο χώρο του Ι. Προσκυνηματικού Ναού του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού, εκτάσεως τεσσάρων (4) στρεμμάτων. Ώρα έναρξης 5.30μ.μ.

Καλείται ό ευσεβής και φιλάγιος λαός του Θεού όπως συνευχόμενος ευχαριστήσει τον μεγάλο αυτό Άγιο, ο Οποίος στους δύσκολους και ζοφερούς καιρούς μας έχει καταστεί πηγή δυνάμεως, παρηγορίας, ενίσχυσης, χαράς και ελπίδας σε εκατοντάδες – χιλιάδες δοκιμαζομένους αδελφούς μας ανά την οικουμενική Ορθοδοξία. Όσοι δια λόγους αποστάσεως ή άλλους αδυνατούν να μετέχουν, εάν επιθυμούν, μπορούν να στείλουν ονόματα ζώντων, προς μνημόνευση, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@imks.gr Περαιτέρω πληροφορίες: Παν. Αρχιμανδρίτης π. Χρύσανθος, τηλ. 28240-22281, υπεύθυνος του Ι. Προσκυνήματος.

Το μελισσοκέρι Αγίου Όρους είναι το αγνότερο είδους κεριού

Κερια και Λαμπαδες Αγιου Ορους εδω

Σχετικά άρθρα με «Παράκληση στον Όσιο Νικηφόρο τον Λεπρό (Μνημόνευση Ονομάτων)»:

Παρακλητικός Κανών Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού
Κυριακάτικες Λειτουργίες στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο Άρτας
Δοξολογία για τη διάσωση από τον σεισμό στα Γρεβενά
Εορτή Οσίου Παχωμίου του Μέγα

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Στείλτε μας ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα στο: info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο