Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Θαυματα » Σύγχρονο θαύμα Αγίου Λουκά στη Βόρεια Ελλάδα

Σύγχρονο θαύμα Αγίου Λουκά στη Βόρεια Ελλάδα

Σύγχρονο θαύμα Αγίου Λουκά στη Βόρεια Ελλάδα

Σύγχρονο θαύμα Αγίου Λουκά στη Βόρεια Ελλάδα

«Εξομολογήθηκα, κοινώνησα κι έφυγα να χειρουργηθώ» – Σύγχρονο θαύμα Αγίου Λουκά του Ιατρού

«Ονομάζομαι Χ.Π. είμαι 46 ετών και ζω στη Βόρεια Ελλάδα. Το 2004 χειρουργήθηκα για όγκο στον εγκέφαλο. Μετά από τριάμισι χρόνια ο όγκος ξαναεμφανίστηκε. Επισκέφθηκα αρκετούς γιατρούς, αλλά κανείς δεν αναλάμβανε να με χειρουργήσει. Τελικά βρέθηκε ένας γιατρός, ο οποίος αποφάσισε να τολμήσει αυτή τη δύσκολη επέμβαση.

Οι συγγενείς μου, μου έλεγαν να πάω να προσκυνήσω τον Άγιο Λουκά, που ήταν γιατρός και θα με βοηθούσε, όπως βοήθησε και τους άλλους. Πήρα την απόφαση και πήγα να προσκυνήσω και να προσευχηθώ στην πόλη Γ., όπου υπήρχε Εκκλησία του Αγίου Λουκά. Εκεί γνώρισα έναν σεμνό και ταπεινό ιερέα, τον π. Κ. Αυτός μου έδωσε δύναμη και κουράγιο κι έκανε Παράκληση για μένα. Εξομολογήθηκα, κοινώνησα κι έφυγα να χειρουργηθώ. Ένα βράδυ είδα σε όνειρο τον άγιο Εφραίμ και μου είπε να μην στεναχωριέμαι και όπως όλα θα πάνε καλά.

Στις 13 Μαρτίου 2007 μπήκα στο χειρουργείο. Παρόλο που ήμουν ναρκωμένος, έβλεπα τους γιατρούς που με χειρουργούσαν και μαζί μ’ αυτούς τον Άγιο Λουκά και τον Άγιο Εφραίμ. Ο Άγιος Λουκάς χειρουργούσε φορώντας μικρά στρογγυλά γυαλιά και κρατούσε ένα παλιό νυστέρι, ο Άγιος Εφραίμ μου κρατούσε το χέρι λέγοντας μου να μην φοβάμαι και ταυτόχρονα με το αριστερό του χέρι με βομβάρδιζε με λάμψη στο κεφάλι. Όταν τελείωσε το χειρουργείο και με πήγαν στην Εντατική, εμφανίστηκε μπροστά μου πάλι ο Άγιος Λουκάς και μου είπε: «Ήμουν κι εγώ εκεί στο χειρουργείο». Του απάντησα: «Το ξέρω». Βγαίνοντας από το χειρουργείο, άκουσα το χειρουργό μου να λέει: «Πρώτη φορά έκανα τόσο εύκολη εγχείρηση».

Θέλω να τονίσω πως δεν γνώριζα κάτι σχετικά με τους δυο Αγίους. Από τότε για μένα έγιναν οι φύλακες άγγελοι μου».

Π.Χ. Καβάλα
«Ταχύς εις βοήθειαν»
Μητρoπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος

Χειροποίητη Μοναστηριακή εικόνα Άγιος Λουκάς ο Ιατρός σε φυσικό ξύλο εξαιρετικής ποιότητας.

Βρειτε την εικονα εδω

Σχετικά άρθρα με «Σύγχρονο θαύμα Αγίου Λουκά στη Βόρεια Ελλάδα»:

Θαύμα Αγίου Λουκά του Ιατρού: Η εγχείρηση ματαιώθηκε
Εορτή Αγίου Λουκά του Ιατρού Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας
Παρακλητικός Κανών στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό
Θαύμα Αγίου Λουκά του Ιατρού
Θυμίαμα Αγίου Όρους

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

1 σχόλιο

  • Ονομάζομαι Χ.Χ. ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 18 ΜΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΘΗΚΕ ΜΕΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΟΡΜΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΙΝΟΦΑΡΙΓΓΑ…. ΑΠΕΥΘΎΝΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ… ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΙΡΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΔΟΒΡΑΣ ΣΤΗΝ ΒΈΡΟΙΑ…. ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΊΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΞΕ Ο ΟΓΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ , ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΊΑ… ΟΛΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΘΗΝΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ….ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ… ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΙΑΣΗ…. ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΣΑ…. ΠΑΛΕΨΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΌ ΜΟΥ…ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ… ΜΟΥ ΔΏΣΑΝΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΊΑ …. ΑΛΑΞΕ Ο ΤΡΌΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ , ΤΩΡΑ ΒΛΈΠΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ…. ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΚΑΘΗΝΕΡΙΝΑ…. ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ….