Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Αγιο Ορος » Θυμίαμα Αγίου Όρους

Θυμίαμα Αγίου Όρους

Θυμίαμα Αγίου Όρους

Θυμίαμα Αγίου Όρους

Το Θυμίαμα Αγίου Όρους από την Έρημο της Καψάλας είναι ένα αυθεντικό μοναστηριακό προϊόν, το οποίο φτιάχνεται με προσωπική φροντίδα και προσευχή από κελλιώτες μοναχούς που βρίσκονται στην έρημο της Καψάλας του Αγίου Όρους.

Το Αγιορείτικο Μοσχοθυμίαμα ξεχωρίζει για την παραδοσιακή κατασκευή του, την ποιότητα και το μοναδικό του άρωμα.

Το Θυμίαμα Αγίου Όρους από την Έρημο της Καψάλας θα το βρείτε διαθέσιμο στα εξής αρώματα: Άνθος Ερήμου, Βηθλεέμ, Γαρδένια, Γιασεμί, Μύρο, Κεχριμπάρι, Λεμονανθός, Μοσχοθυμίαμα, Ναζαρέτ, Τριαντάφυλλο και Έρημος Καψάλας (Διάφορα).

Για αγορά Μοσχοθυμιάματος Αγίου Όρους πατήστε παρακάτω:

Αγορα Μοσχοθυμιαματος

Λίγα λόγια για το Θυμίαμα:

Το θυμίαμα είναι η προσφορά του Χριστιανού προς τον Θεό. Συμβολίζει την ανάταση της ψυχής προς τον Θεό η οποία επιτυγχάνεται κατά τη διάρκεια της προσευχής.

Ο Χριστιανός κατά τη διάρκεια της προσευχής του τοποθετεί επάνω σε αναμμένο καρβουνάκι θυμίαμα και καθώς θερμαίνεται, σταδιακά λιώνει και αναδύει το υπέροχο άρωμά του. Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται από τον ευωδιαστό καπνό είναι κατανυκτική.

Καθώς ο Χριστιανός διατηρεί την ευλογημένη συνήθεια να θυμιατίζει καθημερινά στο σπίτι του λέγει την προσευχή με ταπείνωση και κατάνυξη η οποία ανεβαίνει στον Θρόνο του Θεού: «Κατευθυνθήτω η προσευχή μου ως θυμίαμα ενώπιόν σου· έπαρσις των χειρών μου θυσία εσπερινή, εισάκουσόν με, Κύριε».

Θυμίαμα Αγίου Όρους

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο