Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Αγρυπνιες » Προεόρτια Αγρυπνία στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Φανερωμένης Νέας Αρτάκης

Προεόρτια Αγρυπνία στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Φανερωμένης Νέας Αρτάκης

Προεόρτια Αγρυπνία στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Φανερωμένης Νέας Αρτάκης

Προεόρτια Αγρυπνία στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Φανερωμένης Νέας Αρτάκης

Το βράδυ της Τετάρτης 19 Αυγούστου 2020, στο Ι. Προσσκύνημα Παναγίας Φανερωμένης Νέας Αρτάκης, ετελέσθη Ιερά Αγρυπνία, προεόρτιος, με αφορμή την επικείμενη (22-23 Αυγούστου 2020) πανήγυρη του Ι. Προσκυνήματος, στις ιερές ακολουθίες της οποίας χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, ο οποίος προεξήρχε και στη Θεία Λειτουργία με συλλειτουργούς τους Αρχιμ. Στέφανο Καραμούζη-Προϊστάμενο της Ενορίας Αγ. Αποστόλων Ν. Αρτάκης, Δαμασκηνό Παπακωνσταντίνου-Εφημέριο της Ενορίας Ευβοέων Αγίων Χαλκίδος, Σεραφείμ Σπέη και Μεθόδιο Φουντούλη-Εφημερίους του Ιερού Προσκυνήματος, τον Οικον. Ιωάννη Κεσετζή-Εφημέριο της Ενορίας Τιμίου Προδρόμου Καθενών και τους Διακόνους Νικόλαο Πριμηκύριο και Ευγένιο Τσάλλα.

Πλήθος ευσεβών χριστιανών, οι οποίοι, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του νέου κορωνοϊού, προσκύνησαν την θαυματουργό εικόνα της Παναγίας, συμμετείχαν με ευλάβεια στα τελούμενα, ενώ κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων, όπως η παράδοση της Εκκλησίας μας προβλέπει.

Η Ιερά Αγρυπνία αναμεταδόθηκε απευθείας από την συχνότητα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ι. Μητροπόλεως και την ιερά υμνολογία διηκόνησαν χοροί Ιεροψαλτών υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου του Ι. Προσκυνήματος δρος Αγγέλου Μαντά και του Θεολόγου και Διπλωματούχου της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Ιακώβου Κεσετζή.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Προεόρτια Αγρυπνία στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Φανερωμένης Νέας Αρτάκης»:

Πανήγυρις Αγίου Κοσμά Αιτωλού στη Μητρόπολη Εδέσσης
Αγρυπνία Παναγίας Προυσιώτισσας στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης
Θεία Λειτουργία στον Άγιο Νικηφόρο τον Λεπρό
Η Εξόδιος Ακολουθία του Γέροντος Βίκτωρος Raïssi (ΦΩΤΟ)
Πανήγυρις Αγίας Βάσσας της Εδεσσαίας

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο