Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Αγοραστό

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Αγοραστό

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Αγοραστό

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Αγοραστό

Με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό συναντήθηκε σήμερα στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Ο Αρχιεπίσκοπος και ο κ. Αγοραστός είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές πολλές περιοχές της Θεσσαλίας και τους τρόπους διαχείρισης της καταστροφής.

Ο Μακαριώτατος ανέφερε στον κ. Αγοραστό πως όλες οι δομές της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο Οργανισμός “Αποστολή” της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών είναι στη διάθεση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, προκειμένου να ενισχύσουν τις προσπάθειες τους για την ανακούφιση των πληγέντων.

“Επισκεφτήκαμε τον Μακαριώτατο και είχαμε την δυνατότητα να αναλύσουμε τις προσπάθειες που καταβάλλει η Περιφέρεια για να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων που επλήγησαν από τις φυσικές καταστροφές και να βρούμε τους τρόπους συνεργασίας με την Εκκλησία” τόνισε ο κ. Αγοραστός. Εξέφρασε δε την ικανοποίησή του γιατί, όπως είπε, για ακόμη μία φορά του δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Αρχιεπίσκοπο. “Κάθε φορά που συναντιόμαστε έχουμε την δυνατότητα να κερδίσουμε από τη σοφία του” σημείωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Μακαριώτατος αφού τόνισε στον κ. Αγοραστό πως η Εκκλησία στέκεται δίπλα στην Περιφέρεια κάνοντας ότι μπορεί για να καλύψει τις ανάγκες των πληγέντων, ευχήθηκε στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας καλό αγώνα στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές εκφράζοντας για ακόμη μία φορά την βεβαιότητα πως θα καταφέρει να ανταποκριθεί με επιτυχία στις προσδοκίες του κόσμου.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Αγοραστό»:

Χειροτονία Ιερέως στην Γάνδη
Συνάντηση Πατριάρχου Αλεξανδρείας με τον Πατριαρχικό Επίτροπο Κισανγκάνι
Οι Δικαστές και Δικηγόροι τίμησαν τον Προστάτη τους Άγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη στα Τρίκαλα

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο