Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Συνάντηση του Μητροπολίτη Γαλλίας με τον Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας

Συνάντηση του Μητροπολίτη Γαλλίας με τον Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας

Συνάντηση του Μητροπολίτη Γαλλίας με τον Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας

Συνάντηση του Μητροπολίτη Γαλλίας με τον Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας

Δεκτός σε ακρόαση από την Αυτού Μεγαλειότητα, τον Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας κ. Salman bin Abdulaziz Al Saud, έγινε σήμερα το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνούς Διαθρησκειακού Οργανισμού KAICIID, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα κ. Faisal bin Muaammar και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Έγινε παρουσίαση στον Μεγαλειότατο του έργου του KAICIID και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην επέκταση των παγκόσμιων προγραμμάτων του Οργανισμού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνούς Κέντρου Διαλόγου (KAICIID), που αποτελείται από ανώτερους εκπροσώπους των σημαντικότερων θρησκειών του κόσμου, συναντήθηκε αυτήν την εβδομάδα στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, στην 22η τακτική συνεδρία που αφορά στον μελλοντικό προγραμματισμό.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ απευθυνόμενος προς τον Μεγαλειώτατο, αφού εξέφρασε ευχαριστίες για την πραγματοποίηση της Συνάντησης στο Ριάντ, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία των εργασιών του KAICIID όλα αυτά τα 8 χρόνια. Ακόμη εξέφρασε τη χαρά του για τα ανοίγματα του Βασιλείου σε διάφορους τομείς. Ευχαρίστησε επίσης για την όλη βοήθεια και συναντιληψη του Βασιλείου στην πορεία του Διεθνούς Διαθρησκειακού Οργανισμού μέχρι σήμερα. Αναφερθηκε στη συνάντηση του G20 τον προσεχή Οκτώβριο στο Ριάντ και την οργάνωση από πλευράς του KAICCID του διαθρησκειακου συνεδρίου στα πλαίσια του G20″.

Ο Μεγαλειώτατος απαντώντας αναφέρθηκε στην πλήρη υποστήριξή του στην οικοδόμηση πνεύματος συνεργασίας για την ειρήνη στον κόσμο και αναφέρθηκε στην ανάγκη ανάπτυξης του διαθρησκειακού διαλόγου.

Ο Γενικός Γραμματέας κ. Faisal bin Muaammar πρόσθεσε: “Είμαστε ευγνώμονες στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας για τη διοργάνωση αυτής της συνάντησης του Διοικητικού Συμβουλίου, σε μια κρίσιμη στιγμή που αφορά στην ανάπτυξη της KAICIID. Το Κέντρο γεννήθηκε από το όραμα του αείμνηστου Βασιλιά Αμπντουλάχ και το Βασίλειο ήταν σταθερός υποστηρικτής του KAICIID και γι ‘αυτό ήταν ενδεδειγμένο για το Διοικητικό μας Συμβούλιο να συναντηθεί στο Ριάντ.”

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Συνάντηση του Μητροπολίτη Γαλλίας με τον Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας

Σχετικά άρθρα με «Συνάντηση του Μητροπολίτη Γαλλίας με τον Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας»:

Αγρίνιο: Βανδάλισαν τάφους στο νεκροταφείο Καμαρούλας
Κυδωνίας Δαμασκηνός: Η Αγία Φιλοθέη μας καλεί να βρούμε τον δρόμο που βρήκε και εκείνη
15 χρόνια Αρχιερατείας του Μητροπολίτου Πατρών
Ο Αυστραλίας Μακάριος βράβευσε τους μαθητές των Ελληνορθόδοξων Κολλεγίων της Νέας Νότιας Ουαλίας
Στη Μονή Αγίας Τριάδος Τζαγκαρόλων η Υπουργός Πολιτισμού

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο