Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Θεμέλιος Λίθος Ιερού Ναού Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου στη Μητρόπολη Κυδωνίας (ΦΩΤΟ)

Θεμέλιος Λίθος Ιερού Ναού Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου στη Μητρόπολη Κυδωνίας (ΦΩΤΟ)

Θεμέλιος Λίθος Ιερού Ναού Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου στη Μητρόπολη Κυδωνίας (ΦΩΤΟ)
https://www.imka.gr/wp-content/uploads/2019/06/32.jpg

Θεμέλιος Λίθος Ιερού Ναού Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου στη Μητρόπολη Κυδωνίας (ΦΩΤΟ)

Παρουσία πλήθους πιστών και Κληρικών της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου τελέσθηκε την Πέμπτη 6 Ιουνίου έ.ε. η Ακολουθία του Αγιασμού και εν συνεχεία η κατάθεση του Θεμέλιου Λίθου του Ιερού Ναού Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνό.

Σήμερα συγκεντρωθήκαμε εδώ για να θέσουμε το θεμέλιο λίθο του Αγίου Παϊσίου. Ένας νέος Άγιος της εκκλησίας μας κάτι που δηλώνει ότι η Εκκλησία μας κάθε περίοδο μπορεί να αναδείξει Αγίους.

Ευχόμαστε σύντομα αποπεράτωση έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το έργο και να ερχόμαστε να τελούμε τη Θεία Λειτουργία και παράλληλα με μία πιθανή ανάπτυξη της περιοχής, ευελπιστούμε ότι θα γίνει και Ενοριακός Ναός. Μέχρι στιγμής θα ανήκει στην Ενορία του Αγίου Χριστοφόρου.

Παράλληλα ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Πρωτ. Βασίλειο Φραγκιαδάκη Ιερατικό Προϊστάμενο της Ενορίας Αγίου Χριστοφόρου ο οποίος έχει την εποπτεία και επιμέλεια του έργου το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, τους χορηγούς και την Ερανική Επιτροπή που ήδη έχει συγκεντρώσει ένα σεβαστό ποσό για να συνεχισθούν οι εργασίες για την υλοποίηση του ευλογημένου αυτού έργου.

Με συγκίνηση ομίλησε και ο υπεύθυνος της αποπεράτωσης του Ναού Πρωτ. Βασίλειος Φραγκιαδάκης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμότατα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας, προσφέροντας του, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης μία εικόνα του Αγίου Παϊσίου και ένα ξύλινο αναλόγιο.

Το παρών στην Ακολουθία και τελετή αντίστοιχα έδωσαν ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ. Γεώργιος Περάκης, Κληρικοί της Μητροπόλεως, η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Κορακιών Ακρωτηρίου Γερόντισσα Θεοφόρα και πλήθος ευσεβών προσκυνητών.

Φωτογραφίες: Ευτύχιος Μανιουδάκης και Ερατώ Γράμψα

Φωτογραφικό υλικό

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Θεμέλιος Λίθος Ιερού Ναού Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου στη Μητρόπολη Κυδωνίας (ΦΩΤΟ)»:

Αγρυπνία για το Άξιον Εστί στην Καρδίτσα
Πανήγυρις Αγίου Λουκά Ιατρού στα Λευκάκια Ναυπλίου
Ικετευτική ευχή για τους μαθητές των Πανελλαδικών στα Τρίκαλα

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube


Στείλτε μας ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα στο: info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο

Εγγραφείτε στο Newsletter!

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε νέα & ενημερώσεις