Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Γεροντες » Συγχρονοι Γεροντες » Τι είναι το τατουάζ;

Τι είναι το τατουάζ;

Τι είναι το τατουάζ;

Γέροντας Εφραίμ Σκήτης Αγίου Ανδρέα: Τι είναι το τατουάζ;

Ένα τατουάζ στο σώμα είναι μια σφραγίδα του σατανά.

Το τατουάζ είναι εφεύρεση του διαβόλου και πρωτοεμφανίστηκε σε χώρες της Αφρικής και της Άπω Ανατολής. Όσοι κάνουν τατουάζ, νιώθουν ένα βάρος μια μελαγχολία μέσα τους (σαν να φοράνε ένα παλτό 100 κιλά), έχοντας ψυχολογικά προβλήματα. Όταν Κοινωνούν αυτά τα άτομα η Χάρις δεν ενεργεί.

Λένε οι Πατέρες της Εκκλησίας: Ό,τι δεν εποίησε ο Θεός αλλά είναι προσθήκη του ανθρώπου και είναι ανεξίτηλος στο σώμα του (όπως είναι το τατουάζ γιατί δεν βγαίνει), είναι σφραγίδα του κακού (δηλ. δικαίωμα του διαβόλου).

Μου έλεγε κάποιος, ο οποίος είχε ένα τατουάζ στο χέρι του και το έβγαλε: διαπίστωσε ότι, όσο το είχε, ένιωθε βαρύ το σώμα του, το κεφάλι του ήταν κουρασμένο σαν να ήταν μεθυσμένος-νυσταγμένος και δεν είχε προθυμία για εργασία, ειδικά για πνευματική και οι λογισμοί και τα αμαρτήματα που είχε, ήταν στο φουλ!

Όταν όμως το έβγαλε έγινε άλλος άνθρωπος και κατάλαβε, που οφείλονταν η δραματική κατάσταση που βίωνε. Ένας άλλος πάλι, έκανε ένα στο χέρι του και δεν μπορούσε να κάνει το σταυρό του. Και δεν το έβγαλε, μέχρι που το χέρι του έμεινε παράλυτο!

Τα τατουάζ που κάνουμε και απεικονίζουν ένα σταυρό ή το Χριστό, είναι ακόμα χειρότερα από τα κοινά τατουάζ. Τα τατουάζ αυτά ομοιάζουν με τον διάβολο, που μεταμορφώθηκε σε άγγελο φωτός! Αυτά είναι τα χειρότερα, διότι ναι μεν φαίνεται ότι είναι καλό, αλλά στην πραγματικότητα είναι το πιο πονηρό από όλα τα πονηρά.

Ορθόδοξα Χριστιανικά Βιβλία μέσα από τις κατηγορίες των Αγίων – Γεροντικά, Προσευχητάρια, Ψυχωφελή, Λειτουργικά, Παιδικά, βιβλία που μιλούν στην ψυχή.

Βρειτε τα βιβλια εδω

Σχετικά άρθρα με «Τι είναι το τατουάζ;»:

Γέροντας Επιφάνιος Θεοδωρόπουλος: Γιατί έχουμε οικονομικό πρόβλημα;
Συγχώρεσε εκείνον που σε λύπησε!
Η Υπαπαντή, δείχνει το «αντιλεγόμενο σημείο»
Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης: Η ευλογία γεννάει ευλογία
Προσευχή προ του ύπνου
Η σιωπή είναι μυστήριο

Ακολουθήστε μας:
youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο