Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Δημητριάδος Ιγνάτιος: Στα χρόνια της μεγάλης κρίσης φανήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων

Δημητριάδος Ιγνάτιος: Στα χρόνια της μεγάλης κρίσης φανήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων

Δημητριάδος Ιγνάτιος: Στα χρόνια της μεγάλης κρίσης φανήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων
https://imd.gr/wp-content/uploads/2019/02/20190211_kp_gft_16.jpg

Δημητριάδος Ιγνάτιος: Στα χρόνια της μεγάλης κρίσης φανήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων

Η ετήσια εόρτια εκδήλωση για τον Απολογισμό του Εράνου Αγάπης της παρελθούσας χρονιάς, πραγματοποιήθηκε στο Ξενία του Βόλου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν δεκάδες εθελόντριες κυρίες που διεξήγαγαν τον Έρανο στις ενορίες, κατά τη διάρκεια των εορτών και οι υπεύθυνοι εφημέριοι. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα και προχώρησε στον απολογισμό του Εράνου Αγάπης 2018, ο οποίος ανήλθε στο ποσό των 93.382 ΕΥΡΩ και εν γένει του Φιλανθρωπικού έργου της Τοπικής Εκκλησίας, κατά το παρελθόν έτος.

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, απευθυνόμενος στις εθελόντριες κυρίες, τις χαρακτήρισε «πλούτο μας, ό,τι καλύτερο διαθέτει η Τοπική Εκκλησία. Είστε οι άνθρωποι της αγάπης, της προσφοράς και της θυσίας». Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην λειτουργία των ενοριακών Φιλόπτωχων Ταμείων, στο έργο του «Εσταυρωμένου» για τους φυλακισμένους και τους ανθρώπους της ανάγκης, στην ανεκτίμητη προσφορά των Σπιτιών Γαλήνης και τόνισε ότι «κυρίως αυτά τα χρόνια της μεγάλης κρίσης, φανήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων». Μίλησε για το έργο των Λειτουργών Υγείας της Αγάπης, αλλά και τις στοχευμένες δράσεις σε περιπτώσεις ακραίας φτώχειας και ανέχειας, σε συνεργασία με άλλους φορείς του τόπου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος ευχαρίστησε τις κυρίες, γιατί δίνουν μαρτυρία Χριστού στην κοινωνία μας, μέσα από τα έργα της αγάπης στα οποία διακονούν και ευχήθηκε πλούσια την Χάρη του Θεού στις ίδιες και στις οικογένειές τους.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν το Χορωδιακό και το Χορευτικό Τμήμα Γυναικών Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ παρατέθηκε εόρτια δεξίωση προς όλους.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Δημητριάδος Ιγνάτιος: Στα χρόνια της μεγάλης κρίσης φανήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων»:

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στη Μητρόπολη Βελγίου
Εορτή Αγίου Μελετίου Αρχιεπισκόπου Αντιοχείας
Επίσκεψη Λαγκαδά Ιωάννη σε Νηπιαγωγεία
Εσπερινός Αγίου Βλασίου στη Μητρόπολη Αργολίδος (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε μας:
googleplus instagram


Στείλτε ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα τα οποία πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο